Bergüzar Korel annesi kim? Babası kim?

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in annesi ve babası kim? Ünlü sanatçının hayranları onu merak ettikleri kadar anne ve babasının da kim olduğunu merak ediyor. İşte Bergüzar Korel'in annesi ve babası hakkında merak edilenler:

Google Haberlere Abone ol
Bergüzar Korel annesi kim? Babası kim?

Bergüzar Korel'in annesi ve babası kim soruları son dönemlerde hayranları tarafından sık sık soruluyor. Ünlü oyuncunun kendisi kadar ailesi özellikle de anne ve babası da merak konusu oldu. Ailesinde ünlü isimler olduğu daha önce biliniyordu; ancak Korel'in ünlü bir oyuncunun kızı olduğu ise pek kimse tarafından bilinmez. İşte Bergüzar Korel'in annesi hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Bergüzar Korel'in annesi Türk sinema ve dizi oyuncularından Hülya Darcan'dır. Birçok dizi ve filmde anne rolünde gördüğümüz isimdir. 

Bergüzar Korel'in babası ise yine ünlü oyunculardan Tanju Korel'dir. 

Korel, kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile evlidir.

Bu evlilikten iki erkek çocukları var.

Bergüzar Korel'in aynı zamande Zeynep adında bir de kız kardeşi var.

BERGÜZAR KOREL'İN ANNESİ HÜLYA DARCAN KİMDİR?

Bergüzar Korel'in annesi Hülya Darcan 27 Nisan 1951 tarihinde İzmir ilimizde dünyaya gelmiş, eğitim hayatını istanbul'da devam ettirmiş, henüz 16 yaşındayken müzik dünyasına girmiş bir isimdir. Önce müzik ardından da sinema dünyasına giriş yapan Darcan ilk olarak "Silahları Ellerinde Öldüler" isimli filmde rol almıştı. Yılmaz Güney'in birçok filminde rol aldı. Bunlar arasında "Kurbanlık Katil", "Dağların Kurbanı" ve "Kurşunların Kanunu" filmleri de var.

Hülya Darcan 1974 yılında kendisi gibi oyuncu olan Tanju Korel ile evlendi. Bu evlilikten Zeynep ve Bergüzar isminde iki kız çocukları oldu.

Bergüzar Korel'in annesi Hülya Darcan Kimdir?

Türkiye Hülya Darcan'ı en çok da Diriliş Ertuğrul Dizisi'ndeki "Hayme Ana" karakteriyle hatırlıyor. Diriliş Ertuğrul dizisinde Süleyman Şah'ın karısı ve Ertuğrul Gazi'nin annesi Hayme Ana rolünde oynadı. 

Yorumlar