Bergen Abdullah kimdir, Bergen filminde Abdullah'ı kim oynuyor?

Bergen Abdullah kim, kim oynuyor? Bergen filminde Abdullah karakterini kim canlandırıyor, filmde Belgin'in yani sahne adıyla Bergen'in ilk gözağrısı ilk aşkı olan Abdullah karakterini kim oynuyor? Bergen Abdullah kim?

Google Haberlere Abone ol
Bergen Abdullah kimdir, kim oynuyor?

Bergen Abdullah kimdir, kim oynuyor, Abdullah karakterini kim canlandırıyor, filmde Belgin'in yani sahne adıyla Bergen'in ilk gözağrısı ilk aşkı kim, sonra ona ne oluyor? 

Bir dönemlerin ünlü şarkıcılarından olan Belgin Sarılmışer yani sahne adıyla Bergen'in şimdilerde filmi en çoz izlenenler arasında yer alıyor. Bergen Abdullah kim, Abdullah karakterini kim canlandırıyor?

BERGEN ABDULLAH KİMDİR?

Geçtiğimiz yıl sinema salonlarında birçok alanda rekorlara imza atan Bergen filmi şimdilerde Amazon Prime Türkiye'de gösterilmeye başlandı.

Bergen Abdullah kimdir
Bergen - Abdullah

 

Bergen filminde en dikkat çeken isimler arasında Abdullah karakteri bulunuyor.

Abdullah Bergen'in ilk gözağrısı ilk aşkıdır. 

Anne ve babası ayrıldığı için annesinin yanında Ankara'da fakir bir hayat yaşayan Bergen, müzik konusunda annesi tarafından özel olarak eğitiliyordu. 

Bergen bir arkadaşının doğum günü partisi için gittiği gece kulübünde sahneye çıkar ve burada sesinin ünü yayılır. 

Abdullah ise Bergen'i bu sahnede görüp ona aşık oluyor. 

Sonrasında ise Bergen ile evlenmek istediğini ona iletiyor; ancak Bergen için hayalleri büyük olan annesi bu evliliğe ve aşka karşı çıkar. Abdullah'a giderek Bergen'i bırakmasını ister. Abdullah Bergen'in hayallerini yıkmamak için aşkından vazgeçer. 

Bergen Abdullah kimdir
Bergen - Abdullah

 

Bergen'in hayatını alt üst eden bu ayrılık kararı sonrasında derin bir buhran yaşayan Bergen, sonrasında gece kulübünden gelen teklif üzerine yeniden hayata bağlanır. 

Bergen Abdullah kimdir
Bergen - Abdullah

 

Onun Halis Serbes ile olan ilişkisi ise Adana'ya taşınmasından sonra başlar. Filmde Abdullah karakterini Ahmet Kayakesen canlandırıyor. Peki, Ahmet Kayakesen kimdir?

AHMET KAYAKESEN KİMDİR?

Ahmet Kayakesen 27 Eylül 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Türkiye onu "Hercai" dizisinden hatırlıyor. Konuk oyuncu olarak girdiği dizide 30 bölüm boyunca oynamıştı.

Çok küçük yaşlarından itibaren okulunda tiyatro oyunları ile alakalı olarak etkinliklere katılan ve zaman içerisinde oyunculuğu ciddi anlamda benimseyen Kayakesen, bu anlamda kendisine geleceğin mesleği olarak oyunculuğu seçmiş ve bu doğrultuda ilerlemiştir.

 

Yorumlar