Benzin ve motorin için indirim haberi geldi

Benzin ve motorin fiyatlarında indirim haberi geldi. Benzin ve motorin indirimli fiyatları 27 Kasım'dan itibaren geçerli olacak.

Google Haberlere Abone ol
Benzin ve motorin için indirim haberi geldi

Benzin ve motorin fiyatlarında indirim yapılacka. Benzine 16, motorine 23 kuruş indirim geliyor. İndirim kararı 27 Kasım'dan itibaren geçerli olacak.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) alınan bilgiye göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 15 kuruşluk yeni bir indirim daha geldi.

İndirimler 88 kuruşu bulacak
Pompalara bu gece yarısından itibaren yansıyacak ve son indirimle birlikte benzinde yapılan indirimlerin toplamı 88 kuruşu bulacak.

15 kuruşluk indirimle Ankara'da ortalama 6,34 liradan satılan benzinin litre fiyatı 6,19 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 6,23 liradan 6,08 liraya, İzmir'de 6,33 liradan 6,18 liraya inecek.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösteriyor.

Motorinde de 23 kuruş indirim gerçekleşecek.
Depo 36 lira ucuzladı
3 Kasım'dan itibaren gelen peş peşe indirimler sonrası 88 kuruşu bulan indirimler ortalama bir aracın deposunda 36 liralık bir indirim yaşandı.

Yorumlar