Bentonit kil kullananlar yorumları nasıl

Bentonit kil kullananlar yorumları nasıl, bentonit kil almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Otizmli çocukları olanlar tarafından bentonit kil kullanların yorumları büyü önem taşıyor. Bizde sizler için bentonit kil kullanımı ne işe yarar, kullananların yorumları nasıl gibi soruları araştırdık

Google Haberlere Abone ol
Bentonit kil kullananlar yorumları nasıl

İnsan vücudunu temizlediği düşünülen ve toksik atıklardan arındırdığına inanılan  bentonit kil sağlıklı bir yaşam sürmek isteyenlerin yakın merceğinde. Özellikle otizmli bireylerin toksit atımlarının gerçekleşmesi için kullanılan bu kil ne işe yara, bentonit kil kullananların yorumları nasıl? İşte bentonit kil hakkında merak edilen detaylar...

Vücuttaki toksinlerden arınmanın en doğal yollarından biri de bentonit kil kullanmaktır. Zamanla yenilen, içilen ve maruz kalınan ortamlar vücutta toksin birikimine sebep olur. Bentonit kil içeiriğindeki elektromanyetik negatif yük ile bu zararlı toksinlerin vücuttan atılımında büyük rol oynuyor. Vücudu zararlı atıklardan temizleyerek, elektriksel bir yük meydana getirir ve vücut sağlığı için alternatif destek sağlar. Peki bentonit kil kullananların yorumları nasıl? İşte bentonit kil hakkında merak edilen detaylar.

Bentonit kil içeriğinde, kalsiyum, magnezyum, sodyum, fosfat, demir, bakır gibi doğal mineraller barındırır.Bu kil sıvı ile birleştiğinde elektriksel bir yük meydana gelir ve vücuda doğal bir destek sağlar. Otizmli cocuklarda da kullanılmayı tercih eden annelerin yorumlarına göre otizmlilerde çok fazla sayıda parazit olduğu ve bu parazitlerin çocukların vucut toksisitesini artırdığı söylenmektedir. Toksin temizliğinin bontanit kil sayesinde yapıldığı yazılmaktadır. Ayrıca sivicelenme ve candida mantarına da iyi geldiği söylenmektedir.

Bentonit kil yutarak ya da cilde sürerek kullanılabilir. Oral yoldan alınan bentonit kil vücuttaki toksinlere bağlanarak bunların bağırsaklardan atılımına destek olur. Aynı zamand cilt üzerine sürülerek de kullanılan bentonit kil; maske, krem, diş macunu olarak kullanımı tercih edilebilir.

Bentonit Kil Ne İşe Yarar?

  • Egzamaya iyi gelir
  • Sedef hastalığı tedavisinde kullanılır
  • Cilt bakımında kullanılır
  • cildi derinlemesine temizler
  • Antibiyotik etkiye sahiptir, cilt enfeksiyonlarını iyileştirir
  • Yağlanmayı azaltır.
  • Bağ dokularını güçlendirir
  • Cilde yumuşaklık verir
  • Saç derisini güçlendirir
  • Kepek sorununa iyi gelir
  • Cildi açar ve oksijen almasını sağlar
  • Vücudun alkali olmasını sağlar
  • Doğal mineral desteği sağlar
  • Probiyotik sayısını artırır
  • Pişikleri önler ve tedavi eder
  • Musluk suyunu temizler

 

Bentonit Kil Nasıl Kullanılır?

Bentonit kil şu şekillerde kullanılabilir:

  • Lokal uygulama, ağrılı veya tedavi eidlmek istenen bölgeye sürülerek uygulanır
  • Banyo suyuna karıştırılarak uygulanabilir
  • Yüze leke ve sivilce olan bölgeye sürülerek uygulanabilir
  • Diş macunu olarak kullanılabilir

 

Bentonit Kil fiyatı Ne Kadar?

2023 yılı bentonit kil fiyatı 1 kg 67,92 TL'dir.

Bentonit Kil Yenir mi?

Bentonit kil ağız yolu ile alınabilir. Vücuttaki zararlı patojenlere yağışır ve bunların bağırsaktan atılmasını sağlar. Adeta bir mıknatıs gibi toksinleri çeker ve üzerine yapışmasını sağayarak vücuttan atar.

Bentoit Kil Kullananlar Yorumları

Ekşi Sözlük, trendyol gibi sitelerden derlediğimiz bentoit kil kullanan yorumlarını burada paylaşıyoruz. İşte bentoit kil kullanlar yorumları:

Bu ürünü reflü ve gastirit için kullanıyorum tam Fayda sağlamadı bakalım biraz daha kullanmam gerekecek eski sağlığıma kavuşmam dileğiyle (Trendyol)

 

otizmle mücadelede ağır metal detoksu konusunda etkili olduğuna dair makaleler yayımlanan mineraldir. (Ekşi Sözlük)

 

maalesef ülkemizde henüz çok bilinmese de bentonit kili sağlık alanında dünyada binlerce araştırmaya konu olmuş ve olmaya devam ediyor. özellikle otizm; norolojik rahatsızlıklar, cilt rahatsızlıkları, diş sağlığı ve eklem rahatsızlıklarında kullanıldığında piyasadaki çoğu kimyevi ilaçtan çok daha etkili olduğu görülmüştür. en büyük şansımız ise yukarıda da değinildiği üzere yenilebilen bentonit kili ülkemizde mevcut. ayrıca bir rahatsızlığınız yoksa bile ağır metal ve toksin detoksu için senede bir iki kere kullanılması yönünde öneriler aldım. (Ekşi Sözlük)

 

Bentonit kili araştırdım kullanıyorum.Yazılarda yan etkisiyle ilgili hiç yorum görmedim.Yan etkisi Yada zararı hiç mi Yok yada yazılmadı mı bunlar acaba merak ediyorum.Sonuçta insan bedeni tamamen bilinmeyen gizli bir evren.Bu konuda bilgisi olanlar varsa paylaşılırsa sevinirim... (Facebook)

 

Rahat içimli bir ürün. İlk kez kullanıyorum ve bir rahatsızlık hissetmedim. Kargo da sorunsuz olarak geldi. Kil, tarih boyunca arıtıcı ve berraklaştırıcı olarak kullanılmış bir madde. İçeriğindeki doğal tutuculuk sayesinde mide ve bağırsakta bir arınma sağlıyor, bu sebeple ishal kesici özelliği de var. İlk defa kullanacakların günlük bir iki kaşıkla başlaması uygun olur, bol su ile alınmazsa kabızlığa yol açabilir. Sebze ve meyvelerin yıkama suyuna dört beş kaşık atmak küf gibi toksik maddelerden arındırmaya yardım eder. (Hepsiburada)

 

uzman tavsiyesi sonucu 3.5 yaşındaki otizmli çocuk için bir ölçek kil suyunu 1 su bardağı su ile karıştırıp günde 1 kere 1 yemek kaşığı verdik 1 hafta sonra çocukta kusma şikayetleri başladı kesmek zorunda kaldık geri kalanını çocuğa banyo yaptırıyoruz,belki faydası olur , nasip. (trendyol)

 

Daha önceden doktor tavsiyesi ile kullandım çok faydasını gördüm mide ile ilgili şikayetlerin sona erdi herkese tavsiye ederim uygun fiyat (trendyol)

 

Fibromiyalji tedavim icin kullaniyorum emilasyon diyeti yapamadim doktorum bu ürünü önerdi şişkinlige hazımsızlığa cok iyi geliyor tadi yok tamamen nötr severek iciyorum Paketlemesi cok iyiydi sapasaglam ulasti elime 2 adet siparis verdim en iyi fiyat da burada ertesi gun elimde harika ! Teşekkurler (hepsiburada)

 

Ilk defa doktor tavsiyesi ile başlamıştım. Bağırsak florasının sağlığı için tercih ettim. Şimdi dönem dönem kür şeklinde kullanıyorum.3 yıldır kullanıyorum Çok memnunum. Vücuttaki kimyasal etkilerden arındırdığı için de son dönem daha çok tercih ediyorum. Tavsiye ederim. (hepsiburada)

 

 

Yorumlar