Beni Bırakma Gönül kimdir?

ATV'de yayınlanan Beni Bırakma dizisinde Gönül karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı nedir, kimdir, nerelidir?

Google Haberlere Abone ol
Beni Bırakma Gönül kimdir?

ATV'nin hafta içi herg ün yayınlanan uzun soluklu dizisi Beni Bırakma'nın boşrol oyuncusu yeni sezonda değişti. Yeni sezonda başrol oyuncusu olarak Gönül karakteri karşımıza çıkıyor. Peki, Beni Bırakma Gönül karakterini canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar: 

Gönül, Beni Bırakma dizisinde Yusuf'un sevdiği evleneceği kızdır. Ancak bu evlilik birileri tarafından sürekli engellenmek istenmektedir. Hatta son bölümde Gönül, tam da Yusuf ile nikah masasına otururken yine bir engelle karşılaşır. Bora, Gönül'ü gelinliğiyle birlikte nikah günü kaçırıyor. Kaçırılmasına da yeni yeni güvenmeye başladığı ablası neden oluyor. 

Ablasının Gönül'e kurduğu tuzağı Yusuf yeni bölümde fark ediyor. Ancak abla yine her şeyi inkar etmeye devam ediyor.

Beni Bırakma dizisinde Gönül karakterini canlandıran oyuncu Eda Nur Gülbudak'tır. Peki, Eda Nur Gülbudak kimdir? İşte biyografisi: 

Beni Bırakma Gönül kimdir?

Eda Nur Gülbudak, 11 Aralık 1998 tarihinde Isparta’da doğdu. Şu anda ATV'de yayınlanan Beni Bırakma dizisinin başrol karakteri Gönül'ü canlandırıyor.

Antalya Serik Sağlık Meslek Lisesi mezunu olan oyuncu lise yıllarında oyunculuğa ilgi duymaya başlamıştır.

Lise 3 öğrencisi iken sosyal medya fenomeni olan Başak Karahan ile tanışmıştır. Başak Karahan ile yakın arkadaş olan Eda Nur Gülbudak, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla da herkesin dikkatini çekmiştir.

“Beni Bırakma” dizisi başrolde yer alacak oyuncu ilk kez bir dizide rol alma şansı elde edecek. Beni Bırakma dizisi yeni başrol oyuncusu için yapılan seçmelerde başarılı bir çizgi çizen Eda Nur Gülbudak Beni Bırakma başrol oyuncusu oldu.

Şimdilerde Berkay Veli Merve Üçer Emrah Akduman Sude Doğar Esengül Aypek Rızacan Durmuş Gibi oyuncuların yer aldığı ve Atv TV’de yayınlanmakta olan Beni Bırakma dizisinde rol almaktadır.

Yorumlar