Bengü Şap Babaeker kimdir nerelidir eşi kim evli mi babası kimdir?

Bengü Şap Babaeker kimdir nerelidir eşi kim evli mi babası kimdir soruları Halk TV'de haber dairesinin başına getirilen gazeteci içih merakla soruluyor. Kanalda yaşanan radikal değişimler sonrası transfer edilen isimlerden biridir. Peki, Bengü Şap Babaeker kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Google Haberlere Abone ol
Bengü Şap Babaeker kimdir nerelidir eşi kim evli m

Bengü Şap Babaeker Halk TV Haber Merkezinin başında bulunan CHP'li gazetecidir. Öncesinde de parti yanlısı yayın organlarında çeşitli programlar yapan Babaeker, son olarak Halk TV'de yaşanan radikal değişimle birlikte kanala transfer edilenler arasında yer aldı. Şu anda Halk TV haber merkezinin başında bulunuyor. Bengü Şap Babaeker kimdir nerelidir eşi kim evli mi babası kimdir?

BENGÜ ŞAP BABAEKER KİMDİR?

Babaeker, Halk TV'ye geçtiğini sosyal medyadan duyurdu. Babaeker, Halk TV’ye transferini sosyal medya hesabından şu kelimelerle ifade etti: “Bir duyurum var KRT yolculuğum sona erdi, yeniden HALK TV ekibinin parçası oluyorum. Başta Genel Yayın Yönetmenim, arkadaşım Fikret Bulut ile Genel Müdürüm, ağabeyim Adnan Bulut, tüm yönetime, birlikte yol yürüdüğümüz tüm mesai arkadaşlarıma bin teşekkürler.” Peki, Bengü Şap Babaeker kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Halk TV Haber Müdürü Bengü Şap Babaeker, 1970 yılında Kars ilinde doğdu.

Babaeker, Ziya Gökalp İlk ve Ortaokulundan sonra Yalova Lisesi’nde devam etti.

Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirdi.

Bengü Şap Babaeker
Bengü Şap Babaeker

 

Babaeker, gazetecilik hayatına Metin Işık’ın etkisi ve ailesinin de desteğiyle 1993 yılında Dünya Gazetesi’nde başladı.

Yazılı basın serüveni kısa süre sonra Kanal 6’ya transferiyle son buldu.

O tarihten bu yana, köklü televizyonlarda muhabir, editör, haber müdürü görevlerini yürüttü.

Kanaltürk, Habertürk, TV24 gibi yayın kuruluşlarında uzun yıllar çalıştıktan sonra Haber Global televizyonu ve Independent Türkçe servislerinin kurucu yönetim kadrosunda yer aldı.

Halk TV Haber Koordinatörü görevinden ayrılarak KRT TV’de Haber Koordinatörü olarak çalışmaya başladı; daha sonra tekrar Halk TV'ye dönerek haber müdürü olarak görev almaya başladı.

Evli olup olmadığı merak edilen Bengü Şap Babaeker evli ve bir çocuk annesidir.

 

Yorumlar