Bekir Köse kimdir? Kaç yaşında? Eşi kim? İlahileri

Bekir Köse kimdir sorusu bu yıl Star TV'de yayınlanan Ramazan programının sunuculuğunu yaptığı için bir kez daha gündemde. Tasavvuf müziği sanatçısı Bekir Köse kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte Bekir Köse biyografisi ve hayatı gibi soruların cevapları da merak konusudur.

Google Haberlere Abone ol
Bekir Köse kimdir? Kaç yaşında? Eşi kim? İlahileri

Bekir Köse kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ramazan ayının gelmesiyle birlikte hemen hemen bütün televizyon programlarında mübarek ayın ruhuna ve atmosferine uygun programlar da başladı. Birçok televizyon kanalı iftar öncesi eve sahur öncesi vakitleri Ramazan özel programlarına ayırdı. Bunun için bazı kanallarda ünlü ilahiyatçılar program yaparken, bazıları da kamuoyunda çok fazla tanınmasa da kendi alanında usta isimlerle kutsal ayı geçirmeye çalışıyor. Ramazan ayının başlamasıyla birlikte bu aya özel program yapanlardan birisi de Star TV oldu. Peki, Star TV'de bu yıl iftar vaktinde evlerimize misafir olan Bekir Köse kimdir, eşi kim, aslen nerelidir, kaç yaşında ve mesleği nedir, ilahileri nelerdir?

Bekir Köse kimdir aslen nereli, kaç yaşında?
Bekir Köse, bu yılki Ramazan ayında Star TV'de İftara Doğru isimli programı sunuyor.

 

Star TV'de sahur öncesi program yapan kişi ise Bekir Köse oldu. Programın adı ise, "Bekir Köse ile Sahur Vakti" programı oldu. Peki, Bekir Köse kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Bekir Köse biyografisi: 

BEKİR KÖSE KİMDİR?

Bekir Köse Tasavvuf Müziği Sanatçısıdır. Bu aralar Star TV'de İftara Doğru isimli programı sunmaktadır. 

Bekir Köse kimdir aslen nereli, kaç yaşında?
Bekir Köse

 

37 yaşında olan Bekir Köse 1983 yılında Balıkesir ilimizin, Kelle peyniri ve loru ile ünlü ilçesi İrvin'de dünyaya geldi. İlkokulu İrvin'de ortaokulu ise Balıkesir merkezde tamamladı. Lise eğitimini de Balıkesir'de tamamlayan Bekir Köse'ni ilahiyat yolculuğu çocukluk yaşlarında başladı.

Henüz çocukluğunun ilk yıllarında ailesinin duyarlığıyla birlikte Kur'an-ı Kerim okumayı öğrenmeye başladı.

11 yaşında yatılı Kur'an Kursu'nda eğitim almaya başladı. Burada Kur'an-ı Kerimi ezberleyerek hafız oldu.

Daha sonraki yıllarda hitabet ve konuşma alanlarında farklı dersler aldı.

Üniversiteyi dışarıdan kamu yönetimi ve yerel yönetimler üzerine okuyarak tamamladı.

Mezuniyetinden sonra Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde göreve başladı.

Bekir Köse, İstanbul'da Üsküdar'da imamlık görevini yapıyor.

Aynı zamanda çeşitli televizyon kanallarında, programlarda dini temalı programlar ve etkinliklerde güzel sesiyle yer alıyor.

15 TEMMUZ ŞEHİTLİK MARŞINI SESLENDİREN İSİMDİR

Bekir Köse'nin en önemli özelliklerinden birisi de 15 Temmuz Şehitlik Marşı'nın seslendiren kişi olmasıdır.

BEKİR KÖSE ESERLERİ NELERDİR?

Bekir Köse'nin şu ana kadar "Kardeş Kal Türkiye", "Affeyle", "İncitme Gönül" ve "Bir Rabiamız Var" isimli çalışmaları yaptı.

Bekir Köse'nin sunumunu yaptığı, "Bekir Köse ile Sahur Vakti" Ramazan ayı boyunca her gece saat 02.15 itibariyle Show TV ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. 

BU AKŞAMKİ KONUĞU YAVUZ BİNGÖL OLDU

Bekir Köse ile Sahur Vakti Programı'nın 14 Mayıs sahur vakti konuğu Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Bingöl oldu. Yavuz Bingöl, evinden bağlandığı canlı yayında, ilahi söyleyerek programa renk kattı.

Yorumlar