beIN Sports maç tekrarları nasıl izlenir?

beIN Sports maç tekrarları nasıl izlenir, maç sonunda tekrarları izlemek için ne yapmak gerekiyor?

Google Haberlere Abone ol
beIN Sports maç tekrarları nasıl izlenir?

beIN Sports maç tekrarları nasıl izlenir? Süper Lig başta olmak üzere birçok futbol karşılaşmasını yayınlayan beIN Sports'ta yayınlanan maçların daha sonra tekrarları nasıl izleniyor?

Türkiye'de son yıllarda özellikle Süper Lig yayın haklarını satın alarak bütün maçları yayınlayan platform olan beIN Sports, maçlardan sonra tekrarları izlemek isteyen seyircinin aradığı uygulama oluyor.

Sezona yepyeni programlar ve güçlü kadrosuna dahil ettiği yeni isimlerle giren beIN SPORTS, dijital dünyada da önemli atılımlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Sporseverlerin maç kaçırma problemi, Türkiye’nin spor ekranı beIN SPORTS’ta son buluyor.

beIN SPORTS, çeşitli sebeplerden dolayı izlemek istediği maçları kaçıranlara ya da aynı maçın heyecanını yeniden yaşamak isteyenlere ‘90 dakikalık tekrar’ müjdesini veriyor. beIN CONNECT sayesinde artık futbolseverler, daha önce oynanmış olan karşılaşmaların 90 dakikalık tekrarlarına istedikleri zaman, istedikleri yerde ulaşabiliyor.

beIN CONNECT üyesi futbolseverler, Süper Lig’de geride kalan 10 haftada oynanan karşılaşmaların tekrarlarına beIN CONNECT’in web sitesindeki spor sekmesinden* ulaşabilir, tüm maçların 90 dakikalık heyecanına ortak olabilirler.

Sporseverler, Süper Lig karşılaşmalarının 90 dakikalık tekrarlarının yanı sıra beIN SPORTS’un birbirinden etkileyici, ilgi çekici ve zengin spor içerikleri ile programların tekrarlarına da yine beIN CONNECT’in web sitesi olan www.beinconnect.com.tr adresinden ulaşabilecekler.


 

Yorumlar