beIN Sport tek maç satın alma fiyatı 2022 ne kadar?

beIN Sport tek maç satın alma fiyatı 2022 ne kadar veya Dijiturk tek maç satın alma fiyatı 2022 yılında ne kadar oldu, paket fiyatları belli oldu mu?

Google Haberlere Abone ol
beIN Sport tek maç satın alma fiyatı 2022 ne kadar

beIN Sport tek maç satın alma fiyatı 2022 ne kadar veya maç seyretmek için Dijiturk tek maç satın alma fiyatı 2022 yılında ne kadar oldu, paket fiyatları belli oldu mu?

Spor severlerin son yıllarda Türkiye'de özellikle de futbol maçlarını en çok izledikleri platform Digiturk olduğu biliniyor. Digiturk bünyesinde bulunan beIN Sport kanalları üzerinden maç seyretmek isteyenler aylık veya yıllık abonelik yapmak zorunda. Ancak platform tarafından sunulan farklı imkanlar da bulunuyor.

Maç seyretmek için illa aylık ya da yıllık abone olmanıza gerek yok. Platformun sunduğu imkanlar arasında eskiden günlük veya tek maç seyretme paketleri de bulunuyordu; ancak şimdi en düşük paket haftalık paketlerden oluşuyor. 

Bunun için Digiturk tarafından her yıl düzenli olarak açıklanan paket fiyatlarını bilmeniz yeterli olur.

Başta Süper Lig'in en önemli maçları olan derbi maçlarını ya da Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve tüm takımların maçlarını tek kullanımlık Digiturk beIN Connect Kupon kodu satın alarak hemen izlemeye başlayın.

beIN Connect'in uygun paketi olan Aylık Paket ile Süper Lig futbol haftasının satın aldığınız haftadaki tüm maçlarını internetten uygun fiyata izleyebilirsiniz. Yani aslında bu paketle sadece tek maç satın almış olmuyorsunuz. Dilerseniz o hafta sonu oynanan 9 karşılaşmayı da izleyebilirsiniz. Tüm maçlar, derbiler için oluşturulan bu paketin fiyatı sabit olup online olarak kolayca satın alınabilir. Alacağınız Kupon kodu tek kullanımlık olup otomatik ödeme ile tekrar çekim yapılmaz.

Digiturk maç satın almak için:

1) beIN Connect Paketleri sayfasından satın almak istediğiniz paketi inceleyin.

2) Kredi kartıyla dilediğiniz paketin kod satın alma işlemini gerçekleştirin.

3) Ardından paketinizi aktif ederek Süper Lig’i canlı izlemeye hemen başlayın.

Kredi kartınızla beIN Connect’i online satın alabilirsiniz. Paketi satın aldıktan sonra üyeliğiniz anında aktifleştirilir ve izlemek istediğiniz maçı seçerek internetten izleyebilirsiniz. Dilerseniz laptopunuzu HDMI kablosuyla televizyonunuza bağlayarak tam ekrandan uygun fiyatla derbileri, takımınızın maçlarını keyifle izleyebilirsiniz.

beIN Connect ile beIN Sports’ta sadece kendi takımınızın tek maçını seyretmek istiyorsanız en uygun paket olan Haftalık Paket’e üye olmanız gerekmektedir. Bu paketi almanız dahilinde o hafta oynanan diğer maçlarıda izleyebilirsiniz.

2022 yeni paket sistemiyle sadece tek bir maç izlenemez.

En düşük paket olan Haftalık Paket’i satın almanız gerekmektedir.

Digiturk beIN Connect Paketleri 3 Ekran
(Web, Cep, Tablet)
4 Ekran
(Smart TV, Web, Cep, Tablet)
Aylık Paket 99 TL 109 TL
12 Aylık Paket 768 TL 888 TL

 


 

Yorumlar