Bedensel engelli masa tenisçiler Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor

- Milli Takım Antrenörü Bayram Ali Yıldız: "Birinci kampımızı Yalova, ikinci kampımızı da Ankara'da gerçekleştireceğiz. Slovenya'daki Dünya Şampiyonası'na katılacağız"

Google Haberlere Abone ol
Bedensel engelli masa tenisçiler Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor

YALOVA (AA) - Türkiye Bedensel Engelliler Masa Tenisi Milli Takımı, Slovenya'da yapılacak Dünya Şampiyonası için hazırlıklarını Yalova'da sürdürüyor.

Slovenya'da 15-21 Ekim'de gerçekleştirilecek Bedensel Engelliler Dünya Şampiyonası için Yalova'da kampa giren milli takım, çalışmalarına devam ediyor. Yalova Masa Tenisi Merkezi'nde günde çift antrenman yapan milliler, son hazırlık kampını ise Ankara'da gerçekleştirecek.

Milli Takım Antrenörü Bayram Ali Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyona öncesi iki temel kampları olduğunu belirterek, "Birinci kampımızı Yalova, ikinci kampımızı da Ankara'da gerçekleştireceğiz. Slovenya'daki Dünya Şampiyonası'na katılacağız. İlimizde milli seviyede sporcuların çoğunlukta olması nedeniyle milli takım kampını buraya aldık. Son yıllarda milli takıma çok sporcu verdik. 18 sporcumuz, ilimizi ve ülkemizi milli takımlarda temsil etmektedir." diye konuştu.

Dünya Şampiyonası'nın ardından asıl hedeflerinin 2020 Paralimpik Oyunları'nın olduğunu kaydeden Yıldız, "Buradaki sporcularımız zaten olimpik sporcular. Bu sporcularımız aynı zamanda olimpiyatlarda madalya da aldı. Tabii ki yine hedefimiz, olimpiyatlarda altın madalya almak." ifadelerini kullandı.


Yorumlar