Bedelli askerlik başvurusu süresi uzatılacak mı?

Bedelli askerlik başvuru süresi uzatılacak mı sorusu bedelli fırsatını kaçıranlar ya da parayı son anda denkleştirenler tarafından dillendirilmeye başlandı. Milli Savunma Bakanlığı bedelli askerlik başvuru süresini son olarak hafta sonunda pazar gününe kadar uzatmıştı. Ancak bedelli askerlik başvuru süresinin uzatılacak mı, sorusunun cevabı ise henüz bilinmiyor. Konu hakkında Milli Savunma Bakanlığı ya da hükümetten bir açıklama gelebilir.

Google Haberlere Abone ol
Bedelli askerlik başvurusu süresi uzatılacak mı?

Bedelli askerlik başvuru süresi uzatılacak mı henüz belli değil ancak normal süresi içinde yani 3 Kasım'da sona ermesi beklenen başvuru süresi 4 Kasım'da sone erdi. Bu süre içinde de başvuru yapamayıp bugün ancak hazır olanlar ise şimdi merakla bedelli askerlik başvuru süresi uzatılacak mı uzatılmayacak mı diye bekliyor.

Bedelli askerlik uygulamasından faydalanmak isteyenler askerlik şubelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturmuştu. Başvuru süresinin 3 Kasım'da dolacağı belirtiliyordu, ancak dün de başvurular alınmaya devam etti. Peki bedelli askerlik başvuru süresi uzatılacak mı? Bu konuda resmi makamlardan herhangi bir açıklama henüz gelmedi.

Milli Savunma Bakanlığının, daha önce 3 Kasım'da sona ereceği açıklanan bedelli askerlik başvurularında mağduriyetler yaşanmaması için askerlik şubelerinde hafta sonu da mesai yapılmasına yönelik kararı kapsamında, başvurular 4 Kasım Pazar günü de yapıldı.

Bedelli askerlik hizmetinden faydalanmak isteyenler, askerlik şubelerinde pazar günü de işlemlerini gerçekleştirdi.

Bedelli askerlik başvuru süreci 4 Kasım Pazar günü akşam tamamlandı. 

Pazartesi gününün başlamasıyla birlikte ise bedelli fırsatını kaçıranlar merakla bir açıklama beklemeye başladı. 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan bedelli başvurularının sonuçlarıyla ilgili bir açıklama gelmesi bekleniyor. Bu açıklamada yeni bir başvuru uzatma süresinin getirilip getirilmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Yorumlar