Bebek beşiği nasıl seçilir, en güzel beşik modelleri

Bebek beşiği seçerken dikkat edilecek noktalar. En iyi bebek beşiğini seçmek neden bu kadar önemli? Bebeğiniz uyurken onu yalnız bırakırsınız, beşiğin içinde güvende olduğunu bilmek anne babalar için çok önemlidir. En güvenli bebek beşiğini seçmek için dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır.

Google Haberlere Abone ol
Bebek beşiği nasıl seçilir, beşik modelleri

Çok sayıda farklı bebek beşiği vardır, bebeğiniz için doğru beşiği nasıl seçersiniz? Hangi beşikler en iyi beşik tercihidir ve neden? Durumunuza uyacak en iyi bebek beşiğini seçmek için bazı önerilerde bulunduk. İlk aylarda bebeğiniz yaklaşık 20 saatini beşiğinde geçirecektir bu yüzden, bebek beşiğinin güvenliği ekstra önem kazanmaktadır. 

En pahalı beşiğe ihtiyacınız yok. Güvenlik, beşiğin tasarımından veya fiyatından çok daha önemlidir.

Eğer mümkünse yeni bir beşik alın. Kullanılmış bir beşik alırsanız, yeni bir model yılı olduğundan emin olun ve garantisi mutlaka olsun

Antika beşikler, taşınır beşikler veya açılır yan raylara sahip karyolalardan kaçının.

Beşiğin çıtalarını ölçün. 2/8 inçten fazla olmamalıdır, böylece bebeğiniz kaymaz veya uzuv veya kafa sıkışması söz konusu olmaz.

Ayrıca köşe direklerini ölçün. Bir inç yüksekliğinin 1 / 16'sından daha az olmalılar, böylece bebeğinizin kıyafeti kenarlara sıkışmayacaktır.

Bebeğinizin baş kısmının geleceği yerde metal parçalar olmamasına ayrıca özen gösterin. Dekor amaçlı konan bu parçalar bebeğe zarar verebilir.

Yontma veya soyulma boyası, gevşek veya eksik vidalar ve diğer donanımlar gibi tehlikeli olabilecek şeyleri kontrol edin. Onarım yapmanız gerekiyorsa, yalnızca üreticiden gelen donanımları kullandığınızdan emin olun.

Ani bebek ölüm sendromunu (SIDS) önlemeye yardımcı olmak için sağlam bir yatak alın. Yatağın her tarafına sıkıca bastırarak kendiniz test edin. Yatağın sağlam durduğundan ve hızlı bir şekilde yerine geri döndüğünden emin olun. Bu son derece önemlidir, çünkü yumuşak şilteler Ani bebek ölümlerinin en büyük etkenidir.

Yatağın beşik çerçevesine sıkıca oturduğundan emin olun. Aralarında parmağınız sığmamalı.

Bebeğinizin beşiğini asla bir pencerenin yanına koymayın. Kör kablolar, ekranlar ve diğer pencere uygulamaları tehlikeler oluşturur.

Boş bir yatak bebek için en iyisidir. Bebeğinizin yatağına dekoratif yastıklar, yumuşak yatak takımları veya yumuşak oyuncaklar (battaniyeler, kabarık yorganlar, yastıklar, peluş oyuncaklar) yerleştirmeyin. Bu eşyalardan herhangi biri bebeğinizin boğulmasına neden olabilir.

En güzel bebek beşiği modelleri

En güzel ve dekoratif bebek beşiği modelleri için TIKLAYIN

Yorumlar