Bebeğine Ömer Halis ismini verdi

- Almanya'da yaşayan Yıldırım çifti bebeklerine FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adını verd

Google Haberlere Abone ol
Bebeğine Ömer Halis ismini verdi

BERLİN (AA) - Almanya'nın güneybatısındaki Ingolstadt kentinde yaşayan Arife ve Alparslan Yıldırım çifti bebeklerine FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in ismini verdi.

3 Mart günü dünyaya gelen bebeklerinin isminin Ömer Halis Yıldırım olduğunu ifade eden baba Alparaslan Yıldırım darbe girişimine engel olmak isterken şehit düşen Ömer Halisdemir'in yaptığı kahramanlıktan etkilendiklerini belirterek, ''Eşimle oğlumuza bu kahraman yiğidin ismini koymayı kararlaştırdık.'' dedi.

Ömer Halisdemir'in, darbeci generali, şehit olacağını bile bile vurduğunu ve vatanı için canının feda ettiğini vurgulayan Alparslan Yıldırım, "Ömer Halisdemir'in ismini oğlumuza vermekten dolayı gururluyuz. Oğlumuzun da onun gibi bir kahraman olmasını istiyoruz." ifadesini kullandı.


Yorumlar