BBP'den idam cezası talebi

BBP Genel Başkanı Destici: "Meclisi, özel harekatı bombalayan, onlarca polisimizi şehit eden, sivil halkımızın üzerine kurşun ve bomba yağdıran bu darbecilerin de mutlaka idam edilmesi gerektiğini söylüyoruz"

Google Haberlere Abone ol
BBP'den idam cezası talebi
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, darbeye kalkışan ya da destek olanların en ağır şekilde cezalandırılmasını istediklerini bildirdi.
Destici, parti genel merkezinde düzenlediği il başkanları toplantısı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

PKK'lı teröristlerin yeniden saldırıya geçtiğine dikkati çeken Destici, şehitlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.
15 Temmuz'daki FETÖ'nün darbe girişimini "haince, kahpece" bir girişim olarak niteleyen Destici, devletin "kendisini korusun" diye verdiği silahları halka doğrultanların, savunacakları hiçbir şey olmayacağını söyledi.

Destici, partisinin kurulduğu günden bu yana darbelere karşı bir duruş sergilediğini vurgulayarak, eski genel başkanları merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun "Namlusunu millete çevirmiş tanka selam durmam." sözlerini anımsattı.

Darbenin içerisinde yer alan ya da destekleyenlerin en ağır bir şekilde cezalandırılmasını isteyen Destici, "Meclisi, özel harekatı bombalayan, onlarca polisimizi şehit eden, sivil halkımızın üzerine kurşun ve bomba yağdıran bu darbecilerin de mutlaka idam edilmesi gerektiğini söylüyoruz BBP olarak" dedi.
Destici, meydanlardan gelen seslere tepkisiz kalınmadan, "Batı ne düşünür" diye bakmadan gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

Öte yandan, Mustafa Destici ve partililer, 1507'ye SMS göndererek, 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına katıldı.

Yorumlar