BB Krem nedir, nasıl kullanılır?

BB Krem nedir, nasıl kullanılır? BB Krem makyaj yapmadan önce kullanılan baz kremdir. Ancak makyaj yapılmadan da kullanılan krem sağladığı pürüzsüzlük ile fondöten etkisi göstererek cilt rengini ayarlıyor.

Google Haberlere Abone ol
BB Krem nedir, nasıl kullanılır?

BB Krem nedir, nasıl kullanılır?  Son günlerin en trend bakım malzemelerinden olan BB krem kadınlar tarafından makyaj bazı olarak kullanılıyor. Peki aslında BB Krem nedir, nasıl kullanılır? İşte detaylar

BB Krem, Blemish Balm demektir. Yani güzellik balsamı anlamına geliyor. Cilt rengini ayarlayan ve cilde parlaklık veren krem son günlerin en çok kullanılan bakım malzemelerinden.

Cildin renk tonunu ayarlayarak cilde parlaklık ve pürüzsüz bir görüntü veriyor. BB Kremin menşei Almanya. Almanya'da üretilmeye başlayarak buradan tüm dünyaya yayıldı. Önceleri sadece estetik cerrahi uygulamalarından sonra yara izlerinin çabuk iyileşmesi için tavsiye ediliyor ve kullanılıyordu. Son günlerde ise en çok tercih edilen bakım malzemelerinin başında geliyor. 

BB KREM NEDİR?

BB Krem bir güzellik balsamıdır. Cilde pürüzsüz bir parlaklık vererek renk tonunu ayarlar ve cildi yaşlandıran dış etmenlere karşı tam koruma sağlar. 

UVA/UVB ışınlarına karşı cilt çeperinde tam koruma sağlar. 

Cilde pürüzsüz bir görünüm verir.

Renk tonunu ayarlar.

Cildin yağ dengesini düzenler.

Fondöten altı tam pürüzsüz bir cilt sağlar.

Makyaj altı bazı olarak kullanılır.

BB KREM NASIL KULLANILIR?

Cilt temizliği yapıldıktan sonra cilde direk uygulanır. Makyaj öncesi kullanılabileceği gibi makyaj yapılmadığı zamanlarda da cilt kusurlarını örtmek ve daha iyi bir görünüm elde etmek amacıyla da kullanılabilir. Önemli olan nokta göz çevresine temas etmemesine özen göstermek.

BB Krem nedir, Nasıl Kullanılır?
BB Krem nedir, Nasıl Kullanılır?



BB Kremler halk arasında renkli nemlendirici olarak da bilinir. Nem sağlamasının yanı sıra güneş ışınlarına karşı koruyucu özelliği de vardır. 

Her ne kadar cildi nemlendirsede uzmanlar BB krem haricinde cilde nemlendirici de uygulamak gerektiğini söylüyor. 

Uygulama esnasında herhangi bir yardımcı malzemeye gerek yoktur. Direk parmaklar yardımı ile cilde uygulanır.

Makyaj öncesi kullanımda, cilde uygulandıktan sonra bir kaç dakika beklemek gereklidir. Bu süre sonunda makyajınızı rahatlıkla yapabilirsiniz.

BB FİYATLARI NEDİR?

BB Krem fiyatları markadan markaya farklılık göstermektedir. Ortalama fiyatı markasına göre 39 TL ile 150 TL arasında farklılık gösteriyor. 

 

Yorumlar