Baycan Şenürek kimdir, nerelidir?

Baycan Şenürek kimdir, nerelidir, neden gündeme geliyor, ne ile suçlanıyor, suçlamaların ardında neler var? Magazin dünyasının son dönemlerde sıklıkla duyduğu isimlerden biri olan Şenürek, neyle suçlanıyor?

Google Haberlere Abone ol
Baycan Şenürek kimdir, nerelidir?

Baycan Şenürek kimdir, necidir, ne iş yapıyor, neyle suçlanıyor soruları magazin dünyasında bu aralar cevabı en çok aranan sorular arasında yer alıyor. Peki, kimdir bu Baycan Şenürek ve neden gündeme geliyor. 

Baycan Şenürek adı ilk olarak basında bir bar saldırısı esnasında gündeme gelmişti. 

Baycan Şenürek kimdir, nerelidir?
Baycan Şenürek ve Yağmur Sarnıç

 

Nişantaşı'nda kimliği belirsiz iki kişi tarafından barın girişinde kapı görevlisi olarak bekleyenlere silahlı saldırı düzenlemiş, görevlilerden biri ölmüş ikisi de ayaklarından yaralanmıştı. Ayağından yaralananlardan biri Baycan Şenürek'ti. 

Baycan Şenürek ismi daha sonra ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu bir "suikast girişimi iddiası" davasıyla gündeme geldi.

Davanın ana merkezinde ise Emre Aşık vardı. Emre Aşık, eski sevgilisinin bir tetikçi tutarak kendisini öldürmekle tehdit ettiğini söylemişti. 

Aşık'ın sözünü ettiği tetikçi ise Baycan Şenürek'ti. 

İşte Baycan Şenürek ile ilgili basında daha önce yer alan o haberlerden bazıları: 

Bar kapısındaki saldırı haberi: 

Eğlence mekanının önüne iki ayrı araçla gelen 3 kişi içeri girmek istedi. Ancak üzerlerinde silah olduğu için içeri sokulmayan şüphelilerle kapıda duran görevliler arasında tartışma başladı. Bu sırada silahlarını çeken 3 şüpheli ateş etmeye başlarken, karşı tarafta ateş etmeye başladı. Yaklaşık birkaç dakika süren olayın ardından şüpheliler araçlarına binerek kaçtı. 2 lüks otomobille kaçmaya çalışan şüphelilerden biri kaza yapınca aracı terk ederek arkadaşlarının bulunduğu otomobile geçerek kaçtı. Saldırı sonucu barın kapısında görevli Vedat Topçu(37) vurularak hayatını kaybetti. Bar kapı görevlileri Baycan Şenürek ile ihsan Çakmak ayaklarından vurularak hastanede tedavi altına alındı.

EMRE AŞIK VE TEHDİT İDDİASI

Baycan Şenürek ile ilgili son haber ise Emre Aşık'ı ölümle tehdit davasında isminin geçtiği haber oldu. İşte o haber: 

Milli futbolcu Emre Aşık, eşi Yağmur Sarnıç’ın kendisini öldürtmek için Baycan Şenürek isimli bir kişiyi tetikçi olarak tuttuğunu söylemişti. Sarnıç’ın ‘Aile dostum’ dediği Şenürek ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Eski futbolcu Emre Aşık, boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Sarnıç’ın kendisini cezaevi firarisi Erdi Sungur’la öldürtmek için tetikçi tuttuğunu öne sürerek şikâyetçi olmuştu. Sarnıç ise iddiaları kabul etmemişti. Geçtiğimiz aylarda Emre Aşık bu sefer de Sarnıç’ın Baycan Şenürek adında ikinci tetikçi tuttuğunu belirterek olayı mahkemeye taşımıştı. Şikâyetin ardından gözaltına alınan Sarnıç ve aile dostu olduğunu söylediği Şenürek, adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.

Sarnıç’ın, dava kayıtlarına ikinci tetikçi olarak geçen Baycan Şenürek’le beraber olduğu ortaya çıktı. Sarnıç önceki gün Şenürek’le yeni yıl kutlamalarına ait video ve fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Şenürek ise karelere şu notu yazdı:

“Aşkla deniz havası. Şimdi daha güzelsin İstanbul.”

Emre Aşık, Yağmur Sarnıç’ın ikinci tetikçi olarak Baycan Şenürek’i tuttuğunu geçtiğimiz eylül ayında açıklamıştı:

“Avukatıma gelen mesajda Yağmur Sarnıç’ın tekrar bir tetikçi tuttuğu ve Baycan Şenürek’in beni öldüreceği yazılıydı.”

Aşık’ın şikâyetinin ardından gözaltına alınan Sarnıç ve Şenürek, 'Kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'Kasten öldürmeye azmettirme' suçlarından Anadolu Adliyesi’ne sevk edilmişti. Şenürek iddiaları kabul etmemiş ve “Yağmur Sarnıç’la aramızda normal arkadaşlık dışında bir şey yoktur. Ben bu olayın hiçbir yerinde yokum. Suçlamayı kabul etmiyorum” demişti.

Yağmur Sarnıç, boşanma aşamasındaki eski eşi Emre Aşık’ı öldürtmek için ikinci tetikçi olarak Baycan Şenürek’le anlaştığı iddialarına şu yanıtı vermişti:

“Emre Aşık’ı öldürtmek için kesinlikle Baycan Şenürek’e para vermedim. Aile dostumdur. Baycan, ne başkasını ne de Emre Aşık’ı tanır. Suçlamaları kabul etmiyorum.”

YAĞMUR SARNIÇ İLE EVLNEDİ

Şenürek ile ilgili son gelişme ise Yağmur Sarnıç ile evlenmesi olmuştu. İkilinin son olarak çocuk beklediği ortaya çıktığı için magazin gündemine geldiler. 

Eski futbolcu Emre Aşık ile çekişmeli boşanma davası devam eden Yağmur Sarnıç’ın hamile olduğu ortaya çıktı. Bir süredir Baycan Şenürek ile birlikte olan Sarnıç’ın, erkek bebek beklediği öğrenildi.

Eski futbolcu Emre Aşık ile çekişmeli boşanma davası devam eden Yağmur Sarnıç’ın ‘aslan kocam’ diye fotoğraflarını paylaştığı Baycan Şenürek’ten hamile olduğu ortaya çıktı. Yağmur Sarnıç, 3 çocuğunun velayetini onlara “canım istedi” diye şiddet uyguladığı için kaybetmişti.


 

Yorumlar

fs Bu adamın köpeği bu şekilde bırakması ve köpeğin onun peşinden koşması beni ağlattı. İnsanoğlu çok zalim.