Bayan Özlü Adıyaman’a hayran kaldı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün eşi Prof. Dr. Onur Özlü Adıyaman’ın tarihi mekanlarını gezdi.Bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulunmak üzere Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Faruk Özlü ile birlikte Adıyaman’a gelen...

Google Haberlere Abone ol
Bayan Özlü Adıyaman’a hayran kaldı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün eşi Prof. Dr. Onur Özlü Adıyaman’ın tarihi mekanlarını gezdi.

Bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulunmak üzere Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Faruk Özlü ile birlikte Adıyaman’a gelen Prof. Dr. Onur Özlü, Türk Standartları Enstitüsü İl Temsilcisi Jülide Başsürücü, İl protokol eşleri eşlik etti. İlk olarak Sahabe Safvan Bin Muattal Hazretlerinin türbesine giden Prof. Dr. Onur Özlü, daha sonra Karakuş Tepesi, Cendere Köprüsü, Arsemia ve Nemrut Dağına çıkarak Adıyaman’ın tarihi ve turistik değerlerini gezdi. Nemrut Dağında güneşin batışını izleyen Prof. Dr. Onur Özlü, ilk kez Adıyaman’a geldiğini ifade ederek Adıyaman’ı yakın çevresine anlatacağını belirtti.

80. Yıl Yaşam Boyu Rehabilitasyon Merkezi, Perre Antik Kenti, GAP Çocuk Gelişim Merkezi ve Şehit Ailesi Hasan Aydoğdu’nun ailesini ziyaret eden Prof. Dr. Onur Özlü, güzel izlenimlerle Adıyaman’dan ayrıldığını ifade etti.

Yorumlar