Bay Kemal uçtu gidiyor, tutana aşk olsun: Avrupa'ya vize uyguluyormuşuz da haberimiz yok

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, seçim vaatlerindeki abartının dozunu iyice kaçırdı. Emeklilere 15 bin lira ikramiye vereceğini ileri süren Kılıçdaroğlu şimdi de Avrupa'ya vizeyi kaldıracaklarını ileri sürdü. Sunucunun "Ama vizeyi onların kaldırması gerekiyor" şeklindeki uyarısına aldırış etmedi.

Google Haberlere Abone ol
Bay Kemal uçtu gidiyor, tutana aşk olsun

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimi kazanabilmek için aklına gelen her türlü vaadi vermeye başladı.

Emekliye 15 bin lira ikramiyeyi (Yaklaşık 300 milyar TL yapıyor. Hazinenin boşalması demek) vereceğini açıklamasından sonra şimdi de hızını alamayarak, Türkiye Avrupa'ya vize uyguluyormuş gibi yapıp, "Avrupa'ya vizeyi kaldıracağız" dedi. Kılıçdaroğlu, sunucunun, "Ama vizeyi onların kaldırması, karşı tarafın kaldırması gerekiyor" şeklindeki uyarısına bile aldırış etmeden ısrarla, "Yok onları biz yapacağız" dedi. 

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu HaberTürk programına konuk oldu.

Söz konusu programda bir çok açıklamaya değinen kılıçdaroğlu Türk halkının avrupaya çıkma konusunda yaşadığı problemlerede değinerek, vizenin kaldıracaklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu söz konusu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Bütün seçenekler düşünülüyor. Genel başkan yardımcılarımız ve diğer partinin ekibi her seçenek üzerinde duruyor. Anketler diğer liderlerin de önünde var. Çalışma yapıyoruz. Az kaldı, 1-2 gün içinde biraz daha netleşecek. Biz diğer partilerin konumuna bakıp kendimize politika oluşturmuyoruz. Biz cumhurbaşkanlığını kazanacağız, iktidara geleceğiz. 1 yıl içinde rahat nefes alır hale getireceğiz, 3 ay içinde vize problemlerini çözeceğiz. Avrupa'ya vizesiz gidilecek. Vizeyi kaldıracağız. Cumhur İttifakı bu saatten sonra ne yapacak bu memlekete, batırdı. Soğanın tanesi olmuş 7 lira 10 lira. Benim bir hatam varsa eleştiri olacaktır. Aynı hatayı yapmamaya özen göstereceğim. Erdoğan eleştiriye edemiyorsa bu düzen olmaz, bu düzen yıkım getirir. Avrupa Birliği'nin ön gördüğü tüm demokratik kuralları ülkemize getireceğiz. Telefonla konuşurken 'acaba biri bizi dinliyor mu?' Dinlediklerini ben çok iyi biliyorum. Dinlemezseniz namertsiniz!


AVRUPA ÜLKELERİ TÜRKİYE'YE ZATEN VİZESİZ GİRİŞ YAPABİLİYOR

Kılıçdaroğlu, Türkiye'den Avrupa'ya gidecek insanlardan vize alınmayacağını ima etti; ancak bu Türkiye'nin uhdesinde olan bir konu değil.

Öte yandan Türkiye'nin Avrupa ülkelerine vize uygulaması da zaten söz konusu deği.

Türkiye'nin vize uygulamadığı ülkeler:

PEYGAMBERE HAKARET Mİ ETTİ ÖVDÜ MÜ BELLİ DEĞİL

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun peygamber efendimiz hakkında söyledikleri ise izleyenleri şok etti. 

İşte o anlar:

Yorumlar