Batman’da teröre tepki

Batmanlılar, öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ile Uzman Çavuş Fazlıoğlu’nun şehit olduğu terör saldırılarını lanetledi.

Google Haberlere Abone ol
Batman’da teröre tepki

Batmanlılar, kentin Kozluk ilçesinde önceki gün gerçekleştirilen ve öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ile Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu’nun şehit olduğu, bir asker ile bir vatandaşın yaralandığı terör saldırılarını lanetledi.

Batman’da, önceki gün müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu’nun şehit olduğu, bir asker ile bir vatandaşın yaralandığı terör örgütü PKK’nın silahlı ve bombalı saldırıları protesto edildi. Turgut Özal Bulvarında toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla "Kahrolsun PKK" sloganları attı. Açıklama yapan AK Parti Batman İl Başkanı Diyadin Uçar, genelde Türkiye’de özelde ise Batman’da birlik, beraberlik ve kardeşlik ikliminin artmasından ve yaşanmasından dolayı rahatsız olan bir takım karanlık odaklar tarafından gerçekleştirilen saldırıda iki genç fidanının vefat ettiğini belirterek, hain terör saldırılanın en yüksek sesle ve nefretle kınadıklarını kaydetti.

Kentte, son 10 gün içerisinde gerçekleştirilen ve sonu ölümle biten terör saldırılarının artmasını tesadüf olarak görmediklerine dikkat çeken Uçar, “Hiçbir etnik kökenin ayırt etmeden teröre maruz kalmış tüm kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz. Bu saldırılar sadece iki gencimize değil, huzurumuza, dayanışmamıza, kardeşlik hukukumuza ve çocuklarımızın geleceğine yönelik olarak planlanmış çirken ve kalleş bir saldırı olarak hafızalarda yer edinecektir” dedi.

Grup açıklamanın ardından dağıldı.

Yorumlar