Başörtülü öğretmene saldırdı, mahkemeye giderken sırıttı

Beşiktaş'ta tek başına yürüyen başörtülü öğretmene daha sonra çevredekilere saldıran Berrak K. isimli kadının mahkemeye çıkartılırken kameralara bakarak sırıtması dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Başörtülü öğretmene saldırdı, mahkemeye giderken sırıttı

İstanbul Beşiktaş'ta geçtiğimiz salı günü tek başına yürüyen öğretmen Ş.N.E,  21.27 sıralarında karşıdan gelen Berrak K. isimli kadının saldırısına uğradı.

MÜDAHALE EDENLERE DE SALDIRDI

Çevredeki vatandaşlardan birinin neden saldırdığını sorması üzerine Berrak K. bu defa o adamla tartışmaya başladı. Karşısındaki adamın başta sakin tavırlarına yumrukla karşılık veren kadın daha sonra aynı tepkiyle karşılaştı.

GÖZALTINA ALINDI

Polis tarafından gözaltına alınan Berrak K. emniyetteki ifadesinde başörtülü öğretmene saldırdığını kabul ederek, kafasının bozuk olduğunu söyledi. Berrak K. "Alkollüydüm, kafam bozuktu 2 tokat attım.” dedi.

BİRÇOK YERDE OLAY ÇIKARTMIŞ

Ressam olduğu öğrenilen kadının başörtülü öğretmene saldırmadan önce bir çok yerde taşkınlık yapıp olay çıkarttığı ve "uyuşturucu madde kullanmak” ile “mala zarar vermek” suçlarından daha önce emniyette kaydı bulunduğu belirtildi.

MAHKEMEYE ÇIKARTILIRKEN KAMERALARA BAKIP GÜLDÜ

Emniyetteki ifadesinin ardından mahkemeye çıkartılan kadın, kendisinden görüntü alan gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakırken kameralara bakıp sırıttı.

Yorumlar