Başörtülü kızlara saldırdı, yakalanınca inkar etti

Karaköy'de kaldırımda yürüyen başörtülü kadına saldıran Semahat Y. adındaki kadın polis ekipleri tarafından yakalandı. Mahkemeye çıkartılan kadın Karaköy'e gitmediğini iddia ederek başörtülü kadına saldırdığını inkar etti.

Google Haberlere Abone ol
Başörtülü kızlara saldırdı, yakalanınca inkar etti

İstanbul Karaköy'de yolda yürüyen iki başörtülü kadından birine durduk yere saldıran ve ardından bölgeden hızla uzaklaşan şüphelinin kimliği ve ilk ifadesi ortaya çıktı.

Başörtülü genç kadınlara saldıran ve adının Semahat Y. olduğu ortaya çıkan şüpheli emniyette alınan ilk ifadesinde her şeyi inkar etti.

Emekli gıda mühendisi olduğu belirlenen kadın başörtülü kadınlara yönelik saldırıyı "Yapmadım, o kişi ben değildim" diyerek inkar etti.

"GÖRÜNTÜLERDEKİ KİŞİ BEN DEĞİLİM"

Kadırımda yürüyen F.Y. ve G.İ. adındaki mağdurlara saldırarak onlara küfürler ettiğinin sorulması üzerine şüpheli Semahat Y., "Yok öyle bir şey yok. Kesinlikle kabul etmiyorum. O kişi ben değilim. Ben Galatasaray Lisesi'nin orada, Meşrutiyet Caddesi'nde bir hanın içinde adı olmayan atölye ofis yerindeydim. Benim çalışma alanımdır orası. Aktif bir yer değildir. Oradaydım" dedi.

Şüpheli ayrıca emniyetin "Bu hususta tanığınız veya içeride kamera kaydı var mıdır?" sorusuna "İçeride yalnızdım, kamera da yoktur. Saat: 15.00 – 17.00 arasında Meşrutiyet Caddesi üzerindeki bir kafeye 3-4 defa gittim. Kahve içtim" şeklinde yanıt verdi.

"KARAKÖY'E GİTMEDİM"

Şüpheli ifadesinin devamında şunları söyledi:

"Ben görüntüleri kabul etmiyorum. Daha doğrusu o kişi ben değilim. Bugün Karaköy'e gitmedim. Polis benzetmişse şikayetçilerin benzetmesi doğaldır. Psikolojik bir rahatsızlığım yok. Kullandığım bir ilaç yok. Olay günü yani 15 Kasım 2019'da Marmaray'ı kullanmadım. Şikayette bulunan kişileri tanımıyorum, aramızda da bir husumet yok. Üzerime atılı suçlamayı reddediyorum. Ben bütün gün Galatasaray Lisesi civarındaydım. Kamera görüntülerindeki kişi de ben değilim."

Yorumlar