Basketbolun efsanesi Kobe ve kızı hayatını kaybetti

Basketbolun efsanesi Kobe Bryant, Kaliforniya'da yaşanan bir helikopter kazası sonrasında hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Basketbolun efsanesi Kobe hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü basketbolcu Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı bir helikopter kazasında hayatını kaybetti. İkiliyle birlikte 4 kişi daha yaşanan kazada can verdi. 

İddiaya göre Los Angeles Lakers efsanesi Kobe Brytanyt, California'da yaşanan bir helikopter kazası sonrasında hayatını kaybetti. Kobe Bryant ile birlikte helikopterde bulunan 4 kişi daha hayatını kaybetti. Kobe Bryant'ın 13 yaşındaki kızı Gianna Maria-Onore'nin de kaza geçiren helikopterde olduğu ve hayatını kaybettiği sonradan öğrenilen bilgi oldu.

Kobe Bryant’ın eşi Vanessa Bryant’ın ölenler arasında olmadığı aktarıldı. Edinilen bilgiye göre Kobe Bryant, Los Angeles Lakers maçından dönüşte Sikorsky S76 tipi helikopterin içindeyken geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Helikopterde Kobe Bryant ile birlikte 8 kişi daha olduğu ifade edildi.

KOBE BRYANT İLE İLGİLİ RESMİ AÇIKLAMA 

Los Angeles Polis Departmanı, ''Olay yerine ulaşmamız 8 dakika, yangını söndürmemiz yaklaşık 1 saat sürdü. Helikopterdeki kişiler araştırılmaya devam ediliyor ve resmi açıklama daha sonra yapılacak'' dedi.

Şerif Alex Villanueva ise “9 kişi uçaktaydı. Pilot artı 8 kişi. Şu anda herhangi birinin adıyla kamuoyu ile paylaşmam tamamen uygunsuz. TMZ de kesinleşen bir bilgi olmadan isimleri açıklaması bu denli hassas durumda tamamen yanlış” şeklinde konuştu.

Yorumlar