Basketbolda maçın ardından

- Eskişehir Basket Başantrenörü Berrocal: "Bu oyundan çok şey öğrenmeliyiz" - Muratbey Uşak Başantrenörü Mavili: "Elimizden geleni yaptık ama kazanamadık"

Google Haberlere Abone ol
Basketbolda maçın ardından

ESKİŞEHİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 28. hafta karşılaşmasında Muratbey Uşak'ı 85-84 mağlup eden Eskişehir Basket'in başantrenörü Josep Maria Berrocal, özellikle ikinci yarı zorlandıklarını söyledi.

Berrocal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oyuncularını kutladığını belirterek, "Önümüzde 2 maç daha var. Bu oyundan çok şey öğrenmeliyiz. Oyun seçemeyeceğimizin kanıtıydı bu maç. Bu maçtan ders çıkararak önümüze bakmalıyız. Bugünkü oyun için mutlu olduğumu söyleyemem ama kulüp olarak yaptıklarımızdan dolayı mutluyuz." diye konuştu.

Muratbey Uşak'ın başantrenörü Mustafa Mavili ise ilk devre iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Takımın birçok oyuncusu gitti. Elimizden geleni yaptık ama kazanamadık. Düşen bir takım olarak mücadelemizi sonuna kadar devam ettirdik. Zaten skor ortada. Eskişehir Basket'i kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar