Basketbolda maçın ardından

- Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Obradovic: "Savunma konusunda çok mutluyum, hücumda da akıllıca oynadık" - Valencia Başantrenörü Vidorreta: "İkinci yarıda daha iyiydik, daha fazla efor sarf ettik"

Google Haberlere Abone ol
Basketbolda maçın ardından


İSTANBUL (AA) - Basketbol THY Avrupa Ligi 5. hafta karşılaşmasında Valencia'yı 79-66 yenen Fenerbahçe Doğuş'un başantrenörü Zeljko Obradovic, rakipleri karşısında iyi mücadele ederek kazandıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, çok iyi bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, "Şu ana kadar oynadıkları tüm maçlarda iyi mücadele veren bir takımla karşılaştık. Oyuncularımla çok konuştum. Özellikle savunmada ve hücumda agresif olmalarını istedim. Savunma konusunda çok mutluyum, hücumda da akıllıca oynadık. Çok iyi maçtı, oyuncularımı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.


- Valencia cephesi


Valencia Başantrenörü Txus Vidorreta ise Fenerbahçe Doğuş'un maçı kazanmayı hak ettiğini dile getirdi.

Vidorreta, ikinci yarı daha iyi oynadıklarını ifade ederek, "İlk çeyreği iyi oynadık ama ikinci periyotta Fenerbahçe bizden daha agresif oynadı ve 8 sayılık üstünlük yakaladı. İkinci yarıda daha iyiydik, daha fazla efor sarf ettik. Savunmamızla 4-5 sayıya kadar farkı indirsek de Fenerbahçe maçı kazanmamıza izin vermedi ve kaybettik." ifadelerini kullandı.

Yorumlar