Basketbolda maçın ardından

- İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Erdoğan: - "İkinci yarıda çok iyi oynadık ve kazandık" - Lukoil Academic Başantrenörü Drucker: - "İkinci yarıda İstanbul Büyükşehir Belediyespor çok iyi hücum etti ve maçı kazandı"

Google Haberlere Abone ol
Basketbolda maçın ardından


İSTANBUL (AA) - FIBA Erkekler Avrupa Kupası E Grubu ikinci hafta karşılaşmasında, sahasında Bulgaristan temsilcisi Lukoil Academic'i 81-69 mağlup eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, çok zor maç olduğunu ve kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erdoğan, "İki taraf için de çok önemli bir maçtı. Bu kupaya Bircevic ve Buva olmadan eksik hazırlanarak başladık. Zor maç olacağını biliyorduk. İkinci yarıda çok iyi oynadık ve kazandık. Bu sadece bir grup maçıydı daha önümüzde uzun bir yol var." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Jaka Klobucar, ikinci yarıda sert savunma yaparak kazandıklarını kaydetti.


- Lukoil Academic cephesi


Lukoil Academic Başantrenörü Sharon Drucker ise istedikleri oyunu oynayamadıklarını ve kazanmayı hak etmediklerini vurgulayarak, şu değerlendirmede bulundu:

"Basit top kayıpları yaptık ve istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda İstanbul Büyükşehir Belediyespor çok iyi hücum etti ve maçı kazandı."

Yorumlar