Başkent terörü lanetledi

- Spor Toto Süper Lig'in başkent temsilcileri, Erkekler Voleybol 1. Lig'in son şampiyonu Halkbank, TMOK ve spor federasyonları, terörü lanetleyen mesajlar yayımladı

Google Haberlere Abone ol
Başkent terörü lanetledi

ANKARA (AA) - Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına başkentin spor camiası yayımladıkları mesajlarla tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in Ankara temsilcileri Gençlerbirliği ve Osmanlıspor, Erkekler Voleybol 1. Lig'in son şampiyonu Halkbank ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ve spor federasyonları, terörü lanetleyerek hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Gençlerbirliği Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, acı olayın büyük üzüntüyle öğrenildiği belirtilerek, "Maalesef ülkemiz bir kez daha terör saldırısıyla karşı karşıya kaldı. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu acılı olayların son bulmasını bir kez daha canı gönülden temenni ediyoruz." denildi.

Osmanlıspor Kulübü'nün "Terörü lanetliyoruz " başlıklı açıklamasında ise "İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılan hain terör saldırısı sonucu onlarca vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve pek çok yaralı olduğunu büyük bir üzüntü ve endişeyle öğrenmiş bulunuyoruz. Hain saldırıda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; yakınlarına, sevenlerine ve milletimize sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

Erkekler Voleybol 1. Lig'inin şampiyonu Halkbank'ın kulüp yönetim kurulu da saldırıyı lanetleyerek, ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, ölenlerin ailelerine başsağlığı ve metanet dileklerinde bulundu.

TMOK ve ulusal spor federasyonlar da yaptıkları yazılı açıklamalar ya da internet sitelerinde yer alan mesajlarla saldırı karşısında duydukları üzüntüyü ifade ederek, terörü lanetledi.

Yorumlar