Başkan Özakcan’dan Efelerli miniklere anlamlı hediye

Efeler Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79’uncu yıl dönümü nedeniyle belediye bünyesindeki kültür sanat evlerinde eğitim gören 500 öğrenciye Atatürk baskılı t-shirt hediye etti.Cumhuriyetimizin...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Özakcan’dan Efelerli miniklere anlamlı hediye

Efeler Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79’uncu yıl dönümü nedeniyle belediye bünyesindeki kültür sanat evlerinde eğitim gören 500 öğrenciye Atatürk baskılı t-shirt hediye etti.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 79’uncu yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Efeler ilçesinde de çeşitli etkinliklerle anıldı. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın talimatı ile üzerinde Atatürk’ün siluetinin, imzasının, doğum ve ölüm yıllarının yazılı olduğu 500 adet t-shirt, belediye bünyesindeki kültür ve sanat evlerinde eğitim gören öğrencilere ücretsiz olarak dağıtıldı. Kültür ve sanat evlerinde gerçekleştirdikleri Atatürk’ü anma programlarını Mesut amcalarının anlamlı hediyesi giyerek sunan minikler, Başkan Özakcan’a teşekkür etti.

Öğrenciler ayrıca Atatürk yaşasaydı, ona bu zorlukları nasıl yendiğini sormak, Cumhuriyet’i kurduğu ve insanlara birçok hak tanıdığı için teşekkür etmek, onu çok sevdiklerini söylemek istediklerini de ifade ettiler.

Atatürk’ü her yerde ve her fırsatta andıklarını ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “İçimizdeki Atatürk sevgisinin sonsuza kadar bitmeyeceğini göstermek için t-shirtlerin üzerinde Atatürk’ün ölüm tarihi olan 1938 yılını sonsuzluk sembolü ile yazdık. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızla da Atamızı her zaman anmaya devam ederek, onu hiçbir zaman unutturmayacağız” diye konuştu.

Yorumlar