Başkan Bakıcı hastanede şifa arayan vatandaşlar ile bayramlaştı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçe Devlet Hastanesi’nde şifa arayan vatandaşları ziyaret ederek, hasta ve hasta yakınları ile bayramlaştı.Bozüyük 4 Eylül Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Başkan Bakıcı, yaklaşan Kurban Bayramı...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Bakıcı hastanede şifa arayan vatandaşlar ile bayramlaştı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçe Devlet Hastanesi’nde şifa arayan vatandaşları ziyaret ederek, hasta ve hasta yakınları ile bayramlaştı.

Bozüyük 4 Eylül Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Başkan Bakıcı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde şifa arayan vatandaşlar ve hasta yakınları ile görüşerek mübarek Kurban Bayramlarının hayırlı olmasını diledi. Hastane servislerini tek tek dolaşan Başkan Bakıcı, vatandaşlar ile sohbet ederek, hastane görevlilerinden durumları hakkında bilgi aldı. İhtiyaç duydukları her şeyde Bozüyük Belediyesi olarak vatandaşların yanlarında olduğunu belirten Başkan Bakıcı, çocuk servisinde yatan çocukları da sevindirmeyi ihmal etmedi. Çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye eden Başkan Bakıcı “Hastanelerde şifa arayan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Başkan Bakıcı’yı karşılarında gören vatandaşlar bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Başkan Bakıcı ayrıca ziyaret sonunda hastane personelinin de Kurban Bayramları’nı kutlayarak görevlerinde kolaylık diledi.

Yorumlar