Basın toplantısına silahlı baskın

Denizlispor yönetimi son zamanlarda yaşanan gelişmeler üzerine basın toplantısı düzenlemek isterken toplantı sırasında ilginç gelişmeler yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Basın toplantısına silahlı baskın

Süper Lig'de 6 maçtır galip gelemeyen, son olarak Fenerbahçe maçında hakemlerin yönetimine tepki gösteren Yukatel Denizlispor'da yönetim kurulu tarafından konular üzerine açıklama yapmak için basın toplantısı düzenlendi.

Toplantı esnasında kulübün eski başkanlarından Süleyman Urkay ve beraberindeki 2 kişi, içeriye girmek istedi. Güvenlik görevlileriyle arbede yaşayan Urkay ve beraberindekiler gözaltına alınırken bir kişinin belinde silah olduğu, olay esnasında silahına davranmaya çalıştığı görüldü.

TOPLANTIYA KATILMAK İSTEDİLER

Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve spor kulübünün yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Haluk Ulusoy Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantı esnasında tesise gelen eski başkanlardan Süleyman Urkay ve yanında bulunan 2 kişi toplantıya katılmak istedi. Bu sırada alanda bulunan güvenlik ile Urkay ve yanındakiler arasında arbede yaşandı. Olayın emniyete bildirilmesi ile olay yerine polis ekibi sevk edildi. Urkay ve yanındaki 2 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olaya tepki gösteren Başkan Ali Çetin, insanların kendisine yakışanı yaptığını ve sağlam yerlere parmak bastıkları için bu olayın meydana geldiğini ifade ederek, "Toplantıya girmek isteyen bir kişinin belinde silah varmış. Gerçekten ayıp, yazıklar olsun. Yapacak birşey yok. Canı sağolsun. O da burada emek vermiş yıllarca. Ama gerçekten üzücü bir durum. Hiç yakışmadı kendisine. Olayı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Ama bizi hiç kimse yıldıramayacak. Sonuna kadar bu şehre mahcup olmamak için tüm mücadelemizi vereceğiz" dedi.

Yorumlar