Başıboş köpekler otoyolu savaş alanına çevirdi

İstanbul'da otoyola inen başıboş köpek nedeniyle zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 12 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Başıboş köpekler otoyolu savaş alanına çevirdi

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde, TEM Otoyolu'na ani bir şekilde giren bir köpek, ardı ardına gelen üç aracın karıştığı bir zincirleme kazaya sebep oldu. Kazada, aralarında bir bebeğin de bulunduğu toplam on iki kişi yaralandı. Maalesef olay yerine giren köpek, kazada hayatını kaybetti.

KAZA NASIL MEYDANA GELDİ?

Kaza, yerel saat ile 22.30 sıralarında TEM Otoyolu Sultanbeyli mevkisinde gerçekleşti. Ankara istikametine ilerlemekte olan bir otomobilin sürücüsü, otoyola aniden çıkan köpeği fark ederek çarpmamak için son anda frene bastı. Bu sırada, aynı yönde ilerleyen diğer iki araç, ani fren yapan otomobile ve köpeğe çarpmamak için manevra yapamayarak kazaya karıştı. Kaza sonucu, araçlarda bulunan on iki kişi yaralanırken, köpeğin hayatını kaybettiği bildirildi.

YARALILARA HIZLI MÜDAHALE

Çevredeki vatandaşların hızlıca ihbarda bulunması üzerine, olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçlardaki yaralılar güvenli bir şekilde çıkarılarak, sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Polis ekipleri, kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nda önemli trafik aksamalarına yol açan bu durum karşısında hızla güvenlik önlemleri aldı. Trafik, araçların çekici yardımı ile olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Başıboş köpekler otoyolu savaş alanına çevirdi

Yorumlar