Başbakan Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'dan ziyaret

- Semiha Yıldırım, kızı Büşra Yıldırım ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya ile Saray Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti - Buradaki gençlerle sohbet eden Yıldırım, el emeği ürünleri inceledi

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'dan ziyaret

ANKARA (AA) - Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım ve kızı Büşra Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile Saray Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti.

Merkeze gelişinde kendisine çiçek veren gençlerle sohbet eden Semiha Yıldırım, ardından yetkililerden Saray Engelsiz Yaşam Merkezi hakkında bilgi aldı.

Semiha Yıldırım, merkezde eğitim gören gençlerle sohbet etti, burada yapılan el emeği ürünleri inceledi.

Bu sırada Semiha Yıldırım ile sohbet eden bir genç, "Binali Yıldırım amcaya benden selam söyleyin. Sizden bir isteğim daha var. Başbakanımıza söyleyin, 'bu teröristlerin kökünü kazısın" temennisinde bulundu. Semiha Yıldırım da "İnşallah, sen dua et yeter ki" karşılığını verdi.

Gençlerin ürettikleri eserlerden oluşan sergiyi gezen Semiha Yıldırım ve beraberindekiler, Saray Engelsiz Yaşam Merkezindekilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ardından Semiha Yıldırım ve kızı Büşra Yıldırım ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, sevgi evi ziyaretinde bulundu.

Yorumlar