Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na tepki

Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne, "Kendine eziyet ediyor. Sokakta Adelet aranmaz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na tepki

Başbakan Binali Yıldırım cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Başbakan Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Sokakta adalet aranmaz, eziyet ediyor kendisine" dedi.

Başbakan konuya ilişkin şunları söyledi;

"Enis Berberoğlu'nu ziyarete gitmek için mübarek Ramazan günü yürümeye gerek yok. Hızlı trenle gidebilir neden kendine eziyet ediyor. Sokakta adalet aranmaz. Mahkeme bir karar vermiş, bunun hak arama yolları devam ediyor. Mahkemelerin verdiği karara beğenmesek de saygı göstermemiz lazım.

DOKUNULMAZLIKLARIN KALDIRILMASI İÇİN OY VERDİ

Bakın Kılıçdaroğlu şunu unutmuş görünüyor, şimdi milletvekiline sahip çıkmasını anlayabiliriz ama TBMM'de dokunulmazlıklar kaldırılırken olumlu oy kullandılar. HDP hariç bütün partilerin oyları ile dokunulmazlıklar kalktı. Bunun sonucunun yargılama olacağını Sayın Kılıçdaroğlu biliyor.

EN HAFİFİNDEN SORUMSUZLUK

Şu anda verdiği tepki anlamlı değil, doğru da değil. çözüm aranacaksa çözüm yeri Meclis'tir.Sokakta çözüm aramak en hafifinden sorumsuzluktur."

Yorumlar

Murat Aygen Sn.Kılıçdaroğlu «Erişir menzil-i maksuduna aheste giden, tiz-i reftar olanın payine damen dolaşır» diyebilseydi, büyük sükse yapardı.