Başbakan Yardımcısı Akdağ, Erzurum'da

- Akdağ, vatani görevini yapan bazı askerleri, kendi cep telefonundan aradığı aileleriyle görüştürdü

Google Haberlere Abone ol
Başbakan Yardımcısı Akdağ, Erzurum'da

ERZURUM (AA) - Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Kurban Bayramı dolayısıyla Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı'nda vatani görevini yapan askerleri ziyaret ederek, bayramlaştı. Akdağ, bazı askerlerin kendi cep telefonundan aradığı aileleriyle görüşmesini sağladı.

Akdağ, beraberindeki Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Erzurum milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Uğur Tarçın, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ile Jandarma Bölge Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Burada Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar ve askeri erkanın bayramını kutlayan Akdağ, komutanlıkta vatani görevini yapan Jandarma Onbaşı Kadir Yıldırım, jandarma erler Ramazan Duyan, Ali Fuat Erşen ve İbrahim Özkan'ı yanına çağırarak, bir süre sohbet etti.

Başbakan Yardımcısı Akdağ, ardından ailelerinin telefon numaralarını alarak, kendi cep telefonuyla aradığı askerlerin yakınlarıyla görüştü. Akdağ, daha sonra telefonunu verdiği Mehmetçik'lerin aileleriyle görüşmesini sağladı.

Jandarma er Duyan'ın Mardin'deki eşi Seher Duyan'ı da arayan Akdağ, ortamın kalabalık olması nedeniyle "Git eşinle buradan uzak bir yerde rahatça konuş. Halden anlamak böyle bir şey." dedi.

Er Ramazan Duyan da protokolden uzaklaşarak, eşiyle görüştükten sonra telefonunu Başbakan Yardımcısı Akdağ'a geri verdi.

Mehmetçik ile çay içerek, bir süre sohbet eden Akdağ, daha sonra buradan ayrıldı.

Yorumlar