Barış Yurduseven kimdir?

Barış Yurduseven kimdir, nerelidir, kaç yaşında, hangi takımı tutuyor, nerede çalışıyor, daha önce nerelerde çalıştı? İşte Barış Yurduseven hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Barış Yurduseven kimdir?

Barış Yurduseven kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, hangi takımı tutuyor, hangi kurumlarda çalıştı, şu anda nerede çalışıyor? Spor programlarını izleyenler Barış Yurduseven ismine yabancı değil. Ancak yine de bazı spor severler, Yurduseven'in biyografi veya özgeçmiş bilgilerini merak ediyor.

Barış Yurduseven TRT Spor'da futbol yorumculuğu yapmaktadır.

Yurduseven, TRT ekranlarında İleri 3’lü programında Furat Günayer ile beraber takımların transfer gündemlerini, antrenmanlarını, teknik direktörlerini, oyuncularını ve spora dair bütün gelişmeleri yorumluyor.

Aynı zamanda TRT Spor muhabiri olan Barış Yurduseven aslen Trabzonlu'dur ve burada yaşamaktadır.

Trabzon’da yaşadığı için de zaman zaman Trabzon muhabirliği yapmaktadır.

Trabzonspor’un transfer haberlerini, son dakika gelişmelerini, antrenman bilgilerini, takımdaki oyuncu durumlarını katıldığı programlarda açıklamaktadır.

Kendisi ile ilgili olarak merak edilen diğer bir soru hangi takımı tuttuğudur.

TRT Spor muhabiri Barış Yurduseven, Trabzonspor muhabiri olmasına rağmen Fenerbahçelidir.

Sosyal medya platformlarından da pek çok kişi Fenerbahçeli olduğunu belirtmektedir.

TRABZON KÜME DÜŞÜNCE AĞLAMIŞTI

Barış Yurduseven her ne kadar Fenerbahçeli olduğunu söylese de Trabzon'un küme düşmesi esnasındaki tepkisi hala hafızalardaki yerini koruyor.

Barış Yurduseven kimdir?
Barış Yurduseven, Trabzon'un küme düşmesine verdiği tepki

 

Beko Basketbol 1.Ligi'nde oynanan Trabzonspor -Milangaz Beşiktaş maçını takip eden TRT Trabzon İl Müdürlüğünde görevli spor muhabiri Barış Yurduseven, Trabzonspor'un yenilerek küme düşmesine dayanamayarak gözyaşı döktü.


 

Yorumlar