Barış Yarkadaş CHP'deki iğrençlikleri anlattı

Yarkadaş, "Canan hanım beni bu işin içine katınca benim de doğal olarak kendisine cevap verme hakkım oldu. Niye? Çünkü ben yavşakça ilişkiyi deşifre ettim. Ortaya çıkarttım, üstüne gittim. Yavşaklığa izin vermeyeceğiz hiçbir koşulda. Öyle bir şey yok" dedi.

Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut Karagöz 23 yaşındaki bir genç kıza tuvalette cinsel saldırıdan tutuklandı. Olayın ardından eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından, "Tarihe not düşmek için yazıyorum: CHP Maltepe İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Umut Karagöz'ün karıştığı cinsel saldırı olayına sessiz kalamam" diye yazdı.

Yarkadaş'ın mesajının altında çok sayıda yorum yapıldı. Özlem Hanelçi isimli bir kadın, CHP'li Yarkadaş'ın söz konusu paylaşımına cevap vererek, "Bana da İl Başkan Yardımcıları ahlaksızlık yaptı. Şikayet ettim. Tehdit edildim. Canan hanım hiç ses çıkarmadı bile. CHP'de maalesef kadın olarak siyaset yapmak çok zor. O yüzden bir şey olmaz CHP'den bu yapıyla" tepkisini gösterdi.

Yaşanan olayların arından CHP'ye yakın Cumhuriyet Gazetesi'ne röportaj veren Kaftancıoğlu, "Barış Yarkadaş o tweeti attığında biz sorumluluğumuzu yerine getirmiştik. O şahsın atılmasıyla ilgili süreç zaten çoktan başlamıştı. Barış Yarkadaş'ın ne yazdığıyla ilgilenmiyoruz. O birazcık işin şov kısmıyla ilgileniyor" dedi.

CHP'li eski vekili Barış Yarkadaş, katıldığı bir programda CHP içindeki taciz ve tecavüz olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu ve Kaftancıoğlu'nun sözlerine tepki gösterdi.

Kaftancıoğlu tarafından şov yapmakla suçlanan Yarkadaş, "Canan hanım beni bu işin içine katınca benim de doğal olarak kendisine cevap verme hakkım oldu. Niye? Çünkü ben yavşakça ilişkiyi deşifre ettim. Ortaya çıkarttım, üstüne gittim. Yavşaklığa izin vermeyeceğiz hiçbir koşulda. Öyle bir şey yok" iddiasında bulundu.

Yorumlar

iskefiyeli Canan hanım doğru tanımlamış sizi sayın Yarkadaş.
Hamit tasdemir Tetikçi hadi özışık sana madalya verecektir Barış sende beklemezdik ak trollerle bir oldunuz Bu iğrenç taciz olayı hepimiz nefretle kınıyoruz ve böyle yandaş medyada partiyi yıpratmak Kimsenin hakkı değildir...
Hamit tasdemir Sayin barış arkadaş vekillim sen haklısın o şerefsizler vardir bütün partilerden var fakat siz CHP ye çok zarar veriyorsunuz siz niye direk istanbul il başkanligina gitmediniz orda bu serefsizleri partide atsaydınız Ama bunu karşı partiler her yerden söyulyorlar CHP taciz partisidir gine ak troller bir oldunuz akp size koltuk verir artık
sait ali erdoğan şovmen cem yılmaz eline su dökemez arkandan olanlar ak trollerdir
Enise güçlü Milletvekili olamadın diye ortalığı birbirine kattin ikinci İnce vakası