Barış Pınarı şehitleri son yolculuğuna uğurlanıyor

Suriye’nin kuzeyinde TSK ve SMO tarafından düzenlenen ‘Barış Pınarı Harekatı’nda şehit olan Uzman Çavuş Hacı Bebek, Piyade Uzman Onbaşı Yunus Mermer ve Astsubay Ahmet Topçu, son yolculuğuna uğurlandı.

Google Haberlere Abone ol
Barış Pınarı şehitleri son yolculuğuna uğurlanıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyine düzenlediği operasyon devam ediyor. Köşeye sıkışan teröristler sivil vatandaşlarımızın yaşadığı bölgelere havanlarla saldırıyor.

ŞEHİTLER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

Terör örgütü PKK'nın düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlanıyor.

MEHMET ŞİRİN DEMİR

Terör örgütü YPG/PKK'nın Suriye'de işgali altındaki bölgeden, Mardin'in Nusaybin ilçesindeki sivillere yönelik yaptığı havan ve roketatarlı saldırıda şehit olan Mehmet Şirin Demir'in (50) cenazesi toprağa verildi.

UZMAN ÇAVUŞ HACI BEBEK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Suriye’nin kuzeyinde devam eden ‘Barış Pınarı Harekatı sırasından terör örgütünün düzenlediği saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Hacı Bebek (44), memleketi Kahramanmaraş’ta dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

ONBAŞI YUNUS MERMER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Suriye'nin Azez ilçesindeki üs bölgesine teröristlerce düzenlenen havan saldırısında yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Yunus Mermer (25), memleketi Konya'da son yolculuğuna uğurlandı.

ASTSUBAY AHMET TOPÇU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Barış Pınarı Harekatı sırasında şehit olan astsubay Ahmet Topçu, Türk bayrağına sarılı naaşı binlerce kişilik törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Yorumlar