Baraj Nehir kimdir?

Baraj Nehir kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Nazım Usta'nın aylarca yazışmalarda bulunduktan sonra yüzünü göstermek istemediği Nehir karakterini canlandıran oyuncu kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Baraj Nehir kimdir?

Baraj Nehir kimdir, kaç yaşında nerelidir? Baraj dizisinde Nazım Usta'nın duygusal hayat arkadaşı olan Nehir karakterini canlandıran oyuncu gerçekte kimdir, nerelidir? 

Nehir, Baraj dizisinde "dolandırcı" genç bir kızı oynuyor. Aslında dizinin uyarlandığı "Baraj" filminde "Nehir" karakteri bir "genelev kadını" karakteriydi. Ancak filmin diziye uyarlanan halinde ise Nehir karakteri dolandırıcı bir karakterdir. 

Nazım usta uzun süre internet üzerinden onunla yazışır. Birbirlerine duygusal bir bağlılık içine girerler; en azından Nazım Usta öyle sanır. Sonra Nehir, ısrarla Nazım Usta'yı görmek istediğini söyler. Ancak Nazım Usta, yüzündeki yara nedeniyle bu yüzleşmeye cesaret edemez ve yerine başka birini yerleştirir. 

Daha sonra da Nehir'in aslında gerçek kimliği ortaya çıkar. Nehir aslında dolandırıcı bir kadının yanında çocukluğundan beri bu alışkanlık üzerine yetiştirilmiş genç bir kızdır. Nazım ile tanışma hikayesi ise belki de hayatında yeni bir pencere açmak umudu taşıyor. Oysa yüzleştiği isim ise Nazım değildir.

Peki, Nehir karakterini canlandıran oyuncu gerçekte kimdir?

BARAJ NEHİR KARAKTERİ KİMDİR?

Baraj dizisinde Nehir karakterine canlandıran oyuncu Biran Damla Yılmaz'dır.

Biran Damla Yılmaz 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Oyunculuk hayatına 7 yıl önce başladı. 

Halen bir konservatuvar öğrencisidir. 

Daha önce "Çılgın Dersane-4: Ada" filminde oynamıştı. "Kırgın Çiçekler" dizisinde de rol alan Biran Damla, son olarak "Canevim" dizisiyle ekranlara gelmişti. Canevim dizisinde başrol oyuncusu olarak başarılı bir performans ortaya koymuştu.

 Baraj dizisinin uyarlandığı Türk filminde Nehir rolünde Türkan Şoray, Nazım rolünde ise Tarık Akan oynuyordu. Nehir, bir genelev kadını, Nazım ise saf temiz bir Anadolu çocuğu ve ustabaşıydı. Nazım Usta, posta yoluyla Nehir ile mektuplaşır. Sonra bir gün Nehir, baraj inşaatına gelir. Gelişi işleri karıştırır.

Yorumlar