Bankaların emekli promosyonuna başvru başladı

Bankaların emeklilere verdiği maaş promosyonları için başvurular başladı. Bazı bankalar 12.500 liraya kadar promosyon veriyor.

Google Haberlere Abone ol
Bankaların emekli promosyonuna başvru başladı

Emekli maaşı promosyonları için başvurular 25 Mart Pazartesi günü itibarıyla başladı. Bu süreçte, emeklilerin alabileceği promosyon tutarları ve başvuru şartları büyük bir merak konusu oldu. Özellikle hangi bankanın ne kadar promosyon ödemesi yapacağı ve promosyonların ne zaman hesaplara yatırılacağı soruları gündemde. İşte bu sürece dair tüm detaylar...

Emekli maaşı promosyonları için başvuruların alınmaya başlandığı 25 Mart'tan itibaren, emekliler hangi bankalardan ne kadar promosyon alabileceklerini araştırıyor. Bakan Işıkhan'ın yaptığı açıklamaya göre, "28 Mart itibarıyla emeklilerimizin promosyonları hesaplarına yatmış olacak" bilgisi paylaşıldı.

PROMOSYON ÖDEMESİ ALACAK BANKALAR VE MİKTARLARI

GARANTİ BANKASI emekli maaşına göre 4.500 TL'den 7.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor.

YAPI KREDİ SGK emekli aylığı taahhüdüne karşılık 12.500 TL'ye varan nakit promosyon sunuyor.

AKBANK 3 yıllık maaş taahhüdü ile 10.000 TL'ye varan promosyon imkanı sağlıyor.

İŞ BANKASI emekli maaş ödemeleri için 7.500 TL'ye varan promosyon öneriyor.

ING BANK SGK emeklilerine 10.000 TL'ye varan nakit promosyon veriyor.

DENİZBANK 3 yıl süre ile maaş alma taahhüdü veren emeklilere 5.000 TL'ye varan promosyon fırsatı sunuyor.

QNB FİNANSBANK toplamda 9.200 TL'ye varan promosyon ve indirimler sağlıyor.

BANKALAR VE PROMOSYON DETAYLARI

Her bankanın promosyon ödemesi, emekli maaşının miktarına ve bankayla yapılan taahhütlere göre değişiklik göstermektedir. Örneğin, Garanti Bankası ve Yapı Kredi gibi bankalar, emekli maaşının miktarına göre değişen tutarlarda promosyon ödemesi yaparken, ING Bank ve QNB Finansbank gibi kurumlar da benzer şekilde farklı promosyon seçenekleri sunuyor.

TÜRKİYE'DEKİ BANKA SAYISI VE ÇEŞİTLERİ

Türkiye'de 62 banka faaliyet göstermekte olup, bunlar arasında 33 mevduat bankası, 19 kalkınma ve yatırım bankası ve 9 katılım bankası bulunmaktadır. Bu bankalar arasında devlet mevduat bankaları, yerli ve yabancı sermayeli özel mevduat bankaları ve TMSF'ye ait bankalar yer alıyor.

Yorumlar