Bank Asya'ya ait elektrik santralleri satışa çıkarıldı

TMSF tarafından el konulan FETÖ'nün bankası Bank Asya'ya ait elektrik santralleri satışa çıkarıldı. Afyon'daki taşınmaz ve üzerindeki doğal gaz elektrik çevrim santralinin makine ve teçhizatlarıyla birlikte tamamı 77 milyon lira, Bilecik'teki taşınmaz ve üzerindeki doğal gaz elektrik çevrim santralinin makine ve teçhizatlarıyla birlikte tamamı da 76 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

Google Haberlere Abone ol
Bank Asya'ya ait elektrik santralleri satışa çıkarıldı

Müflis Asya Katılım Bankası AŞ'ye (Bank Asya) ait Afyon ve Bilecik'teki doğal gaz elektrik çevrim santralleri satışa çıkarıldı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) internet sitesinde yer alan satış ilanına göre, müflis Bank Asya mülkiyetinde bulunan, Afyon'un Çay ilçesi Akkonak köyünde 43 bin 460 metrekare arsa niteliğindeki tam hisseli taşınmaz ve üzerinde bulunan doğal gaz elektrik çevrim santralinin makine ve teçhizatlarıyla birlikte tamamı 77 milyon lira muhammen bedelle satışa sunuldu.

Bilecik'in Pazaryeri ilçesi Yeni Mahalle'de 45 bin 433 metrekare arsa niteliğindeki tam hisseli taşınmaz ve üzerinde bulunan doğal gaz elektrik çevrim santralinin makine ve teçhizatlarıyla birlikte tamamı da 76 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

Alınan teklifler, 3 Temmuz'da saat 11.00'de sadece İflas İdaresi'nce katılımcılar olmaksızın açılacak. En yüksek teklif bedeli üzerinden Müflis Asya Katılım Bankası AŞ İflas İdaresi’nin belirleyeceği usule göre 4 Temmuz'da saat 14.00’dan itibaren açık artırma yapılacak.

Yorumlar