Balıkesir'de "Cumhuriyet Bayramı" kortejleri

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'de bir araya gelen yüzlerce bisiklet ve motosikletli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kortej oluşturdu.Yüzlerce motosiklet tutkunu Türk bayraklarıyla süsledikleri motosikletleriyle Kuva-i Milliye Meydanı'nda...

Google Haberlere Abone ol
Balıkesir'de "Cumhuriyet Bayramı" kortejleri

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'de bir araya gelen yüzlerce bisiklet ve motosikletli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kortej oluşturdu.

Yüzlerce motosiklet tutkunu Türk bayraklarıyla süsledikleri motosikletleriyle Kuva-i Milliye Meydanı'nda toplandı.

10 Riders Motosiklet Spor Kulübü Derneği Başkanı Özgür Candar, kortej öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, büyük bir kalabalığın korteje katıldığını belirterek, "Balıkesir'deki motor tutkunları korteje teveccüh gösterdiler, Cumhuriyetimizin 94'üncü yılına yakışır bir etkinlik olacak. Korteji anıtın önünde saygı duruşuyla tamamlayacağız." dedi.

Daha sonra trafik polisleri eşliğinde Milli Kuvvetler Caddesi üzerinden Anafartalar, Soma, Atalar ve Kızılay Caddesi'nden Atatürk Anıtı'na ulaşan yüzlerce motosiklet tutkunu burada 10. Yıl Marşını okudu.

- Cumhuriyet için pedal çevirdiler

Balıkesir Bisikletliler Derneğinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlediği korteje yaklaşık 150 bisikletli katıldı.

Bisikletli grup Milli Kuvvetler Caddesi'nden Atatürk Anıtı önüne kadar pedal çevirdi. Korteje katılan gruptakiler saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nı okudu.

Balıkesir Bisikletliler Derneği Başkanı Ayhan Kaynak, yaptığı açıklamada, bu organizasyonu her yıl düzenlediklerini ifade ederek, "Büyük bir katılım var. Amacımız Cumhuriyetimizin 94'üncü yılını kutlamak. Bisikletsever dostlarımızı buraya davet ettik. Sağ olsunlar bizi yalnız bırakmadılar. Biz cumhuriyet için varız. Bundan sonra cumhuriyet için pedal basacağız." diye konuştu.

Yorumlar