Bakanlar yeni yıla görev başında girdi

Başta Süleyman Soylu ve Fahrettin Koca olmak üzere bütün Bakanlar yeni yıla görevleri başında girdi.

Google Haberlere Abone ol
Bakanlar yeni yıla görev başında girdi

Yeni yılda sokağa çıkmı kısıtlaması nedeniyle vatandaşların tamamına yakını yeni yılı evinde karşılarken; bakanlar ise yeni yıla görev başında çalışanlar ve vatandaşlarla birlikte girdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dağ başında askerle, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sağlık çalışanları ve hastalarla, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ise görevi başındaki çalışanlarıyla birlikte yeni yıla merhaba dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni yıla Van'ın Çatak ile Şırnak'ın Beytüşşebap ilçeleri arasındaki Kato Jirka bölgesinde bulunan Belbuka Kalekol Üs Bölgesi Komutanlığında girdi.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 yılına Anadolu Otoyolu'nun önemli geçiş güzergahlarından Bolu Dağı'nda görev yapan kara yolları ekipleriyle girdi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul’da Bakırköy 112 Komuta Kontrol Merkezi'ni ziyaret etti. Bakan Koca, burada Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde yeni yılın ilk bebeklerinden İsranur bebeğin annesi ve babası Nursel-Cevdet Aydemir çifti ile video konferans yöntemiyle görüşerek yeni yıllarını kutladı. 

 

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ankara'da dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeklerini ziyaret etti.

Ankara Şehir Hastanesi'nde normal doğumla ikinci çocuğunu dünyaya getiren anne Nurselin Güler Yavaş'ı ziyaret eden Selçuk, saat 00.01'de 3 kilogram 510 gram olarak doğan kız bebek Elisa Azra'nın ömrünün uzun, bahtının güzel olması, sağlıkla büyümesi temennisinde bulundu.

 

Yorumlar