Bakanlar Avcı ve Eroğlu "Evet" çadırında nikah şahidi oldu

- Eroğlu çifte en az 5 çocuk tavsiyesinde bulundu

Google Haberlere Abone ol
Bakanlar Avcı ve Eroğlu "Evet" çadırında nikah şahidi oldu

ESKİŞEHİR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Kübra Çelikbilek ve Volkan Öztürk çiftinin "Evet" çadırındaki nikahında şahitlik yaptı.

Eskişehir'de Arifiye Mahallesi İki Eylül Caddesi'nde kurulan "Evet" çadırına gelen bakanlar Eroğlu ve Avcı ile beraberindeki AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay ve AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'ın kıydığı avukat çift Çelikbilek ve Öztürk'ün buradaki nikahında şahitlik yaptı.

Eroğlu, fidan ve çiçek hediye ettiği çifte, "Cumhurbaşkanımızın tavsiyelerini unutmayın. Biliyorsunuz önce en az üçtü, şimdi sayı yükseldi, en az beş çocuk." tavsiyesinde bulundu.

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, nikaha katılanlarla fotoğraf çektirip, kentten ayrıldı.

- Bakan Avcı'dan "Hayır" çadırına ziyaret

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı ise İki Eylül Caddesi'nde kurulu "Hayır" çadırını ziyaret etti.

Avcı, çadırdaki bir vatandaşın, "Hayırlı olsun" sözü üzerine, "Hayıra, hayırda hayır vardır. İyi olacak, Türkiye için iyi olacak. Türkiye için güzel olacak inşallah." ifadesini kullandı.

Daha sonra Avcı ve beraberindeki Milletvekili Günay ile İl Başkanı Ünlü, "Hayır" çadırının yanındaki "Evet" çadırına gelerek, burada Odunpazarı Dernekler Platformu Mehter Takımı'nın konserini dinledi.

Yorumlar