Bakan Tüfenkci'den "Nevruz Bayramı" mesajı

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci: - "Nevruz, dayanışmanın ve kardeşliğin simgesi olmuştur. Bu anlamlı günü özüne uygun biçimde kutlamalı, birbirimize her zamankinden daha fazla kenetlenmeliyiz"

Google Haberlere Abone ol
Bakan Tüfenkci'den "Nevruz Bayramı" mesajı

ANKARA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, nevruzun dayanışma ve kardeşliğin simgesi olduğunu belirterek, "Bu anlamlı günü özüne uygun biçimde kutlamalı, birbirimize her zamankinden daha fazla kenetlenmeliyiz." ifadesini kullandı.

Tüfenkci, "Nevruz Bayramı" dolayısıyla yayımladığı mesajda, kışın sona ererek tabiatın canlandığı, hüznün, yerini yeni umutlara bıraktığı günü ve baharı müjdeleyen nevruzu karşıladıklarını vurguladı.

Nevruzun barış, huzur ve refah getirmesini dileyen Tüfenkci, şunları kaydetti:

"İnşallah bu bahar hem gönüllerimizde hem de ülkemizde çiçekler açacak. Türkiye yepyeni bir sistemle, yeniden doğacak. Ülkemiz daha güçlü ve aydınlık yarınlara, güçlü ekonomiye, yönetime ve istikrara, güçlü ve tarafsız yargıya, sağlam demokrasiye, çatışma yerine uyum ve dengeye kavuşacak. Çeşitli medeniyetlerde çağlar boyunca kutlanan ve yeniden dirilişin tarihi olan nevruz, dayanışmanın ve kardeşliğin simgesi olmuştur. Bu anlamlı günü özüne uygun biçimde kutlamalı, birbirimize her zamankinden daha fazla kenetlenmeliyiz."

Yorumlar