Bakan Soylu, polislerle kahvaltı yaptı

- İçişleri Bakanı Soylu: - "Sabahın erken saatlerinde Azez, Afrin, Şırnak, İstanbul'daki polis arkadaşlarımızla konuşmalar yaptık. Aslında konuştuğumuz hinterlant yaptığınız görevi ve bu memleket için öneminizi bir kez daha ifade ediyor" - Emniyet Genel Müdürü Altınok: - "Milletimiz akşam yastığa başını koyduğunda kendisini güvende hissetsin ve uykuya rahat dalsın diye 24 saatimizi veriyoruz. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Bakan Soylu, polislerle kahvaltı yaptı

ANKARA (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Sabahın erken saatlerinde Azez, Afrin, Şırnak, İstanbul'daki polis arkadaşlarımızla konuşmalar yaptık. Aslında konuştuğumuz hinterlant yaptığınız görevi ve bu memleket için öneminizi bir kez daha ifade ediyor." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla Balgat 10 Nisan Polis Merkezi Amirliği'nde, emniyet personeliyle kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıya, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ve emniyet personeli katıldı.

Soylu, karakola gelişi sırasında bir binadan kendisine seslenen vatandaşlara hayırlı sabahlar diledi.

Kahvaltıda konuşan Soylu, Emniyet Teşkilatı personeli ile kahvaltıda bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, huzur ve asayişin sağlanmasına katkılarından dolayı emniyet personeline ve ailelerine teşekkürlerini iletti.

Soylu, polislerin önemli görevlerinin olduğunu ifade ederek, "Sabahın erken saatlerinde Azez, Afrin, Şırnak, İstanbul'daki polis arkadaşlarımızla konuşmalar yaptık. Aslında konuştuğumuz hinterlant yaptığınız görevi ve bu memleket için öneminizi bir kez daha ifade ediyor. Hepinizin huzurunda tüm Polis Teşkilatımızı tebrik ediyoruz. Çıtayı her gün yükseltiyorsunuz." dedi.

Türkiye İstatistik Kurumunun 2017 memnuniyet araştırmasına göre, vatandaşların yüzde 74,4'ünün asayişten birinci derecede memnun olduğuna işaret eden Soylu, bunu üst noktada tutmak gerektiğini söyledi.

Soylu, 10 Nisan Polis Merkezi Amirliğini yıkıp yerine yeni bir karakol binası yapma kararı aldıklarını bildirdi.

- "Milletimiz kendisini güvende hissetsin diye 24 saatimizi veriyoruz"

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok da Türk Polis Teşkilatının 173 yıldır memleketin bekası, milletin refahı, huzuru, sükunu ve güvenliği için var gücüyle çalışmaya devam ettiğini söyledi.

Bunu yaparken teşkilatın milli iradenin seçmiş olduğu meşru siyasi otoritenin emrinde görev yapmaya devam edeceğini vurgulayan Altınok, "Milletimiz akşam yastığa başını koyduğunda kendisini güvende hissetsin ve uykuya rahat dalsın diye 24 saatimizi veriyoruz. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Milletimizin huzuru, sükunu uğrunda canını veren şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize şifalar diliyorum. Çalışan arkadaşlarımızın da 10 Nisan Polis Günü ve Haftası'nı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Daha sonra Soylu ve Altınok, telsizden polislerin 10 Nisan Polis Günü'nü kutladı.

Soylu, telsizden polislere "Allah birliğimizi ve beraberliğimizi muhafaza etsin. Allah sizleri muhafaza etsin. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Allah büyük milletimizin yardımcısı olsun. Allah'a emanet olun." diye seslendi.

Yorumlar