Bakan Özlü'den Şehitler Tepesine ziyaret

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Şehitler Tepesini ziyaret ederek karanfil bıraktı - Bakan Özlü: - "(Kayseri'deki terör saldırısı) Gerçekten Türkiye toplu bir saldırıyla, çok organize, planlı ve hesaplı bir saldırıyla karşı karşıya" - "Nasıl hendekler kazdılar, tuzaklar kurdular ve bunların üstesinden nasıl geldiysek bunun da Türkiye üstesinden gelecektir"

Google Haberlere Abone ol
Bakan Özlü'den Şehitler Tepesine ziyaret

İSTANBUL (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Beşiktaş'taki terör saldırısının gerçekleştiği Şehitler Tepesini ziyaret etti.

Şehitler Tepesine gelen Özlü, buraya karanfil bıraktı. Daha sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Özlü, bir hafta önce burada yaşanan terör saldırısının ardından bugün de Kayseri'de bir saldırı olduğunu belirterek, saldırıların ne kadar planlı ve programlı olduğunun görüldüğünü söyledi.

Kayseri'deki olayda şehitlerin olduğunu ifade eden Özlü, "En son aldığımız habere göre, 13 şehidimiz 48 yaralımız var. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." dedi.

Özlü, terör konusunun Türkiye'nin hep gündeminde olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"Gerçekten Türkiye toplu bir saldırıyla karşı karşıya, çok organize, planlı ve hesaplı bir saldırıyla karşı karşıya. Bir hafta önce burada polislerimize saldırı yapılıyor, bir hafta sonra da Kayseri'de Komando Tugayının olduğu yerde askerimize saldırılıyor."

Bu konuda çok şeyin söylenip konuşulduğunu belirten Özlü, "Nasıl hendekler kazdılar, tuzaklar kurdular ve bunların üstesinden nasıl geldiysek Türkiye bunun da üstesinden gelecektir." ifadesini kullandı.

Yorumlar