Bakan Koca 'okullar ne zaman açılacak' sorusunu cevapladı

Sağlık Bakanı Koca, okullar ne zaman açılacak şeklinde sorulan soruya, "Erken zamanda düşünülmüyor, önümüzdeki haftalarda belli olacak" cevabını verdi.

Google Haberlere Abone ol
Okullar ne zaman açılacak sorusuna bakandan cevap

Okulların ne zaman normal eğitime başlayacağı konusunda öğrenci ve velilerin merakını Sağlık Bakanı Fahrettin Koca giderdi.

Bilim kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kendisine sorulan 'Okullar ne zaman açılacak?' sorusunu yanıtladı.

Bakan Koca, "Şu an erken dönemde okulların açılması düşünülmüyor ama ne zaman açılabileceği önümüzdeki haftaların seyrine göre gündem olabilir" dedi.

Bilim kurulu toplantısı sonrası önemli açıklamalar yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Okullar ne zaman açılacak?" sorusuna cevap verdi.

İşte Bakan Koca'nın açıklamaları:

Şu an erken dönemde okulların açılması düşünülmüyor ama ne zaman açılabileceği önümüzdeki haftaların seyrine göre gündem olabilir.x

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK'TAN AÇIKLAMA

Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da okulların tatil ve açılma durumuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Bakan Selçuk, yaz aylarında okulların eğitim verip vermeyeceği konusuna da açıklık getirdi.

Okulların açılmasıyla ilgili iki seçenek üzerinde çalıştıklarını belirten Bakan Selçuk, seçeneklerden birinin "Mayıs-Haziran dönemi" ikincisinin ise "Eylül-Ekim" dönemi olduğunu söyledi.

Bakan Selçuk, kendi tercihinin "Eylül-Ekim"den yana olduğunu sözlerine eklerken, yaz tatili olarak da Temmuz ve Ağustos aylarının ayarlandığını söyledi.

Yorumlar