Bakan Kılıç'tan milli güreşçi Kayaalp'e kutlama

- Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp için tebrik mesajı yayımladı

Google Haberlere Abone ol
Bakan Kılıç'tan milli güreşçi Kayaalp'e kutlama

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp'i kutladı.

Bakan Kılıç, mesajında, Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde süren olimpiyat oyunlarında erkekler 130 kiloda ikinci olan Kayaalp'i tebrik ederek, şu ifadeleri kullandı:

"Zorlu rakiplerini geride bırakarak gümüş madalya kazanan milli güreşçimiz Rıza Kayaalp'i tüm kalbimle kutluyorum. Ay-yıldızlı bayrağımızı kürsüye taşıyabilmek için minderde ter dökerek bizlere mutluluk yaşatan, bu önemli başarıya ortak olan herkese ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum. Rıza kardeşimin, Türk güreş tarihine geçerek bizleri gururlandırdığı bu başarısının diğer sporcularımıza da örnek olmasını temenni ediyorum. Rio'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederek ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandırabilmek için ter döken tüm milli sporcularımıza da başarılar diliyorum."

Yorumlar