Bakan Bozdağ'a göre Adil Öksüz infaz edilmiş olabilir

Adalet Bakanı Bozdağ, Adil Öksüz'ün Türkiye'de olduğunu düşündüğünü, hatta infaz bile edilmiş olabileceğini söyledi

Google Haberlere Abone ol
Bakan Bozdağ'a göre Adil Öksüz infaz edilmiş olabilir

Adalet Bakanı Bozdağ, gündeme ilişkin yaptığı açıklamada, ABD Başkonsolosluğunun Adil Öksüz'ü aramasına, Gülen'in Kanada'ya kaçacağına ve Halkbank Genel Müdür Yardımcısının ABD'de tutuklanmasına yönelik önemli bilgiler verdi. Bozdağ'ın açıklamasından öne çıkanlar şöyle: "Adil Öksüz yakalanıp konuşulduğu takdirde, 15 Temmuz'la ilgili karanlık pek çok soru aydınlanacak. Bana göre, Adil Öksüz yurtdışına kaçırılmadı, bana göre Türkiye içinde birileri tarafından saklanıyor. FETÖ terör örgütü Adil Öksüz'ü infaz etmiş de olabilir, ama bu yönde bir bilgi yok.
 

"Gülen Kanada'ya taşınacak" iddiası

Trump yönetimine Türkiye'nin kaygılarını ilettik. Trump gelince tedirgin oldular. Biz, Türkiye olarak kaygılarımızı ilettik, ama henüz bir cevap verilmedi, tutuklanmadı, adli bir uygulamaya maruz kalmadı. Yeni yönetimle, eski yönetim arasında bu konuya bakış açısında fark var. Ama adli işlemlerin sonucu bakımından bir değişiklik yok.

Halkbank yöneticisinin tutuklanması

ABD samimi bir işbirliği içinde olmak istiyorsa yüzlerce FETÖ mensubu ABD'de. Onların oturma iznini ve vizesini neden iptal etmedi. Teröristbaşı ABD'den terör faaliyetlerine devam ediyor. ABD'den bu konuda hassasiyet ve samimi işbirliği beklerken orada her türlü faaliyetlerine devam ediyorlar. Eğer samimilerse inandırıcılığı için ABD'de bulunan FETÖ'cülerin vizelerinin iptal edilmesi ve teröristbaşının geçici tutuklanma talebinin yerine getirilmesi lazım. Her kaçan ABD'ye gidiyor. Bakıyorsunuz, Halkbank genel müdür yardımcısını ABD'de hemen tutukluyorsun. Peki bu darbe girşiminin arkasındaki ismi neden tutuklamıyorsun?

Yorumlar