Bakan Bak'tan tebrik

- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, EYOF 2017'de tarihinin en başarılı sonucunu alan Türkiye Milli Takımı'nı kutladı

Google Haberlere Abone ol
Bakan Bak'tan tebrik


ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2017 Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Festivali'nde (EYOF 2017) tarihinin en başarılı sonucunu alan Türkiye Milli Takımı'nı tebrik etti.

Bakan Bak, yayımladığı kutlama mesajında, "23-29 Temmuz tarihlerinde Macaristan'ın Györ kentinde düzenlenen EYOF 2017'de ülkemizi büyük bir başarıyla temsil ederek ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. EYOF tarihindeki en başarılı sonuçlara imza atarak göğsümüzü kabartan tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve idarecilerimizi kutluyor, başarıda emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Organizasyonu 5 altın, 6 gümüş, 8 bronz olmak üzere 19 madalyayla tamamlayan Türkiye, hem altın hem de toplam madalya sayısı bakımından 1991'den bu yana yapılan EYOF'taki en başarılı sonucuna imza attı. Milli takım ayrıca madalya sıralamasını 7'nci bitirerek bu alanda da tarihinin en iyi derecesini elde etti.

Yorumlar