Bakan Arslan'dan Anneler Günü mesajı

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "Annelik dünyanın en yüce ve kutsal vazifelerinden biri, anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklar" - "Anneleri mutlu etmek, onların hakettiği saygı ve sevgiyi göstermek her evladın asli görevidir"

Google Haberlere Abone ol
Bakan Arslan'dan Anneler Günü mesajı

ANKARA (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, anneliğin dünyanın en yüce ve kutsal vazifelerinden biri, annelerin ise iyiliği en çok hak eden varlıklar olduğunu belirterek, "Anneleri mutlu etmek, onların hakettiği saygı ve sevgiyi göstermek her evladın asli görevidir." ifadesini kullandı.

Arslan, "Anneler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bireyleri millet yapan ve birbirine kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürün, geleneklerin devam ettirilmesinde en büyük payın annelere ait olduğunu kaydeden Bakan Arslan, annelerin fedakarlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansımasını oluşturduğunu vurguladı.

- "Cennet, annelerin ayakları altındadır"

Ahmet Arslan, anneliğin dünyanın en yüce ve kutsal vazifelerinden biri, annelerin ise iyiliği en çok hak eden varlıklar olduğuna işaret ederek, şu değerledirmelerde bulundu:

"Sevgili Peygamberimiz, 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' diyerek, annelik makamının ne kadar kutsal olduğunu ifade etmiştir. Yüreğinde her daim anne özlemi taşıyan biri olarak, sevgili annemin şahsında, hayata gözlerini yummuş tüm anneleri rahmetle, minnetle yad ediyorum. Anneleri mutlu etmek, onların hakettiği saygı ve sevgiyi göstermek her evladın asli görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum."

Yorumlar